Statistika našeho portálu

  • 102 330 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji celkem 6 výsledků

Machová & Machová - zumba, power jóga - Klatovy

12.07.2011 Klatovy

Zpevněte si své tělo a začněte něco dělat pro své zdraví. Vyzkoušet můžete zumbu, ale také fitball či power jógu. Záleží pouze na vás. Nechybí ani aerobic mix. Jsou pořádány různé kondiční víkendy, jichž se můžete zúčastnit.

M Wellnes studio - Klatovy

12.07.2011 Klatovy

Pokud se chcete odreagovat, pak navštivte wellness a plavání. K dispozici jsou hodiny jak pro dospělé, tak i pro děti a těhotné. Můžete se tak odreagovat a budete nadšeni. Budete se cítit opravdu skvěle, vaše tělo si na cvičení zvykne.

Indoor golf Klatovy

03.06.2011 Klatovy

Sportovní areál disponuje simulátorem Full Swing, který je mezi klienty oblíbený. Je vám tak poskytnut maximální golfový zážitek. Budete se cítit jako v reálu. Golfový klub pořádá různé turnaje a také akce.

Squash Milan Podráský - Klatovy

03.06.2011 Klatovy

Vyzkoušejte něco zcela nového. Každý sport vás dostane na určitý level, ale squash je sport, který vyžaduje cit, přemýšlení a také kondici. Staňte se mistrem a můžete to dotáhnout daleko. Squash je sport vhodný pro každého.

Letní koupaliště Klatovy

03.06.2011 Klatovy

Na letním koupališti v Klatovech lze využít 3 plavecké bazény (dětský bazén, bazén pro výuku plavání, plavecký bazén). Sezóna se zahajuje v měsíci červnu a končí se na sklonku září. Součástí služeb v areálu je možnost využití hřiště na plážový volejbal, košíkovou a tenis, dále drobná dětská hřiště a oddělenou část pro nudisty. V areálu…

Plavecký bazén Klatovy

03.06.2011 Klatovy

Plavecký bazén v Klatovech je dlouhý 25 metrů a široký 12,5 metru což zhruba činní 5-7 plaveckých drah. Kromě rekreačního a kondičního plavání slouží bazén Klatovy také pro plavecké kurzy či školní plavání, které zajišťuje plavecká škola TSMK. Pro děti je připraven 9 metrů dlouhý bazének. Využít lze solárium a masáže.

pátek 17. květen

Dnes má svátek Aneta

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete