Statistika našeho portálu

  • 102 339 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji celkem 7 výsledků

Dámský svět - Děčín

12.07.2011 Děčín

Pro dívky je připraveno fitness centrum, ale také celá řada jiných služeb. K dispozici je modeláž nehtů, depilace, masáže, kosmetika a nechybí ani tělocvična. Můžete cvičit v příjemném prostředí. Vyzkoušejte také jógu či pilates.

Fitness centrum Duna - Děčín

12.07.2011 Děčín

Redukujte svou hmotnost a navštivte fitness centrum. K dispozici budete mít posilovnu s příjemným prostředím, figure salon zlepšující krevní oběh a nechybí ani solárium pro krásné opálení. Je možné zařídit i osobní trénink.

Cardio Fitness - Děčín

12.07.2011 Děčín

Navštivte fitness centrum a vyzkoušejte něco zcela nového. K dispozici budete mít kvalitně vybavenou posilovnu, kterou si můžete rezervovat. Jsou pořádány také různé akce, jichž se můžete zúčastnit. Neopomeňte ani služby trenérů.

Parkur klub Děčín

03.06.2011 Děčín

Poskytujeme ustájení a chov koní. Pořádání jezdeckých kurzů.

Golfové hřiště Janov v Českém Švýcarsku

03.06.2011 Děčín

Sportovní areál je správným zázemím každého golfisty. Můžete své schopnosti zdokonalit ve výuce golfu, která je vhodná jak pro začátečníky, tak i pokročilé. Můžete si v místním obchodě zakoupit i kvalitní golfové vybavení.

Sportcentrum klub Duna - Děčín

03.06.2011 Děčín

Squashové centrum dominuje dvěma klimatizovanými squashovými kurty Fiberesin. K dispozici je šatna se sprchami. Zahrát si mimo jiné můžete také bowling anebo navštívit fitness klub. Rekreační a výkonnostní sport hraje ve vašem životě důležitou roli.

Aquapark Děčín

03.06.2011 Děčín

Aquapark Děčín je jedním z nejmodernějších rekreačně-sportovních komplexů s termální vodou v České republice. Je tvořen krytou a venkovní část. Venkovní část, díky termální vodě je možné využívat celoročně. V kryté části na Vás čeká 25m bazén, dětský bazén, 3 tobogány, vodní hřib, divoká řeka, dnový rošt, chrliče, dětskou říčku, masážní…

neděle 19. květen

Dnes má svátek Ivo

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete