Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji celkem 4 výsledky

Smart-fit Louny

20.11.2015 Louny

Navštivte dámské fitness centrum, které vám poskytuje také instruktora. Bude vám stanoven individuální tréninkový program. Mimo jiné jsou k dispozici také masáže a kosmetika, což slouží zejména pro odreagování.

Tenisový klub - Louny

03.06.2011 Louny

Tenistům je k dispozici šest kvalitních antukových kurtů a tréninková zeď. Každý rok povrch dvorců obnovujeme, čímž udržujeme jejich kvalitu na nejvyšší úrovni. O dvorce se stará kvalifikovaný správce. Novinku představuje vyplétání raket do 24 hodin.

Městská plavecká hala Louny

03.06.2011 Louny

Městská plavecká hala Louny nabízí krytý plavecký bazén, solárium, saunu, fitness centrum, masáže a restauraci. V "lounském bazénu" najdete mimo závodního 25 m bazénu s hloubkou od 1.50m do 1.70m také dětský výukový bazén s maximální hloubkou do 1 m a teplotou vody 28 stupňů určený pro děti starší tří let.

Aquapark Louny

03.06.2011 Louny

Aquapark Louny najdeme u řeky Ohře. Jedná se pouze o venkovní aquapark a jeho provoz omezen pouze na teplé letní měsíce, areál je zpravidla pro veřejnost zpřístupněn od června do září. Čeká zde na Vás hlavní bazén s atrakcemi, masážní lůžka, dva tobogány, skluzavka, dětský bazének, kruhové brouzdaliště, sauna, masážní lůžka, stolní…

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete