Statistika našeho portálu

  • 102 342 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji celkem 10 výsledků

Fitness při CVČ v Mostě

12.07.2011 Most

Pokud chcete vypadat dobře a redukovat svou váhu, pak navštivte fitness centrum za příznivé ceny. K dispozici je kvalitně vybavená posilovna, ale nechybí ani solárium, sauna, kalanetika či bar. Jsou pořádány také kurzy.

Fitness centrum relax - Most

12.07.2011 Most

Navštivte fitness centrum a vyzkoušejte něco nového. Nyní máte jedinečnou šanci zajít si do fitness a vyzkoušet tak služby nejen osobních trenérů. K dispozici je kardio zóna, prodejna sportovní výživy, odborné vedení a také tréninkové plány.

Slender you - Most

12.07.2011 Most

Udělejte si čas pro sebe a začněte cvičit. Můžete se tak odreagovat a přijít na jiné myšlenky. Procvičte celé své tělo pomocí Slender you. K dispozici budete mít cvičební program, dle něhož byste se měli řídit. Pak se dostaví efektivní výsledky.

ZUMBA Fitness - Most

12.07.2011 Most

Milujete tanec anebo cvičení? Chcete se svým tělem něco dělat? Navštivte fitness centrum s vybavenou posilovnou. Můžete pravidelně navštěvovat hodiny zumby, kde se odreagujete a zapomenete na všechny své starosti.

Tornádo Squash Most

03.06.2011 Most

Sportovní centrum Tornádo nabízí širokou pletu aktivního vyžití a relaxace. Kromě squashe je možné navštívit badminton, stolní tenis, spinning, fitness, zrcadlový sál, saunu, solárium a samozřejmostí je občerstvení v baru. Sekce squashe splňuje ty nejpřísnější parametry. Je vybavena pěti certifikovanými kurty Fiberesin, které odpovídají…

Bowling Benedikt - Most

03.06.2011 Most

Zahrajte si v atraktivní bowlingové herně se čtyřmi drahami a jednou speciální dráhou pro děti. Večerní hra v UV světle pro vás bude nezapomenutelným a nevšedním zážitkem, zejména díky netradičním UV tapetám. Herna je klimatizovaná a nekuřácká.

Tenisový klub Baník - Most

03.06.2011 Most

Klub se nachází ve svahu kopce Resslu. Je obklopen krásnou přírodou plnou zeleně. K dispozici je zde 13 antukových tenisových dvorců, 2 dvorce v kryté hale či klubovna s občerstvením pro 80 osob. Nabízíme možnost pořádání společenských akcí na objednávku.

Tenis Club Most

03.06.2011 Most

Tenis Club Most je tenisový areál nacházející se v objektu Střední průmyslové školy v Mostě. K využití nabízí čtyři tenisové kurty – tři antukové a jeden kurt s umělohmotným povrchem. Dále je možnost občerstvení v Tenis baru, kde je nabízen široký výběr alkoholických i nealkoholických nápojů včetně rychlých jídel.

I. Golf Club Most

03.06.2011 Most

K dispozici je pro návštěvníky pravidelně upravované golfové hřiště, na kterém si můžete zahrát golf. Golf je oblíbený sport, který odbourává stres, a budete se pohybovat na čerstvém vzduchu. Zefektivněte svou práci a hrajte golf i vy.

Aquadrom Most

03.06.2011 Most

Aquadrom je název nového vodního parku, který otevřel své brány v prostoru bývalého termálního koupaliště. Největší mostecké koupaliště se zimním i letním provozem je rozděleno do dvou částí. Venkovní část s omezeným provozem pouze na letní období přináší návštěvníkům několik jak plaveckých tak relaxačních bazénů. K vodním hrátkám slouží…

pondělí 20. květen

Dnes má svátek Zbyšek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete