Statistika našeho portálu

  • 102 246 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji celkem 8 výsledků

Muscle Factory - Březnice

12.07.2011 Březnice

Redukujte svou hmotnost a dopřejte si něco nového. Nyní se může tělo přestat potýkat s problémy s pohybovým aparátem. Můžete tak zhubnout a také nabrat svalovou hmotu. Zlepšíte svou fyzickou kondici.

Pevan Gym - Sedlčany

12.07.2011 Sedlčany

Pokud chcete redukovat hmotnost a nabrat svalovou hmotu, pak navštivte fitness centrum v Sedlčanech. K dispozici je kvalitně vybavena posilovna, kardio zóna, jumpig, bosu, overball a mnoho dalších. Nechybí ani trenéři.

IN Energy - Dobříš

12.07.2011 Dobříš

Navštivte fitness centrum a vyzkoušejte, jak vám aktivní odpočinek prospěje. K dispozici je spinning a nechybí ani dumping, fitball či fit box. Můžete využít i služeb osobních trenérů, kteří vám rádi poradí s efektivním cvičením.

Fitness centrum Tomass NO.1 - Sedlčany

12.07.2011 Sedlčany

Udělejte něco pro své zdraví a začněte cvičit. Aktivní odpočinek je vhodný pro každého. Můžete navštívit posilovnu s mnoha posilovacími přístroji. Nechybí ani solárium či masáže. Záleží pouze na vašich požadavcích.

Jezdecký sportovní klub Kosova Hora

03.06.2011 Kosova Hora

Ať už máte zájem o jednorázovou jízdu na koni či se chcete na koni naučit jezdit, můžete využít služeb jezdeckého klubu. V kompetenci je pořádání různých kurzů, kdy můžete poznat kouzlo jízdy, a také ustájení koně.

Paintballové hřiště v areálu Polygonu MAX CARS

03.06.2011 Dobříš

Společnost nabízí moderně postavené paintballové hřiště o rozloze pět tisíc metrů čtverečních. Můžete si užívat tohoto zážitku, na který nezapomenete. K dispozici je vybavení pro deset hráčů – zbraně, chrániče, oblečení a střelivo.

Sportcentrum VITALITY - Březnice

03.06.2011 Březnice

Sportovní centrum Březnice má k dispozici dvě tenisové haly. Ve dvou halách jsou dva tenisové kurty, které je možné dle přání upravit na volejbalový kurt, halu pro aerobik, nohejbalové hřiště či hřiště na floorball. Nabízíme v našem Sportcentru volnou kapacitu pro tenisové kempy.

Aquapark Příbram

03.06.2011 Příbram

Areál Aquapark v Příbrami se nachází v centru města. Jeho návštěvníci mohou využívat plavecký a dětský bazén s chrličem vody, dvě vířivky, tobogány (Black out a Turbo) či parní lázně. V areálu přímo pod střechou se nachází sauna s ochlazovacím bazénkem a odpočívárnou. V letní sezóně od května do září je navíc otevřen venkovní 25 metrů…

neděle 28. duben

Dnes má svátek Vlastislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete