Statistika našeho portálu

  • 102 300 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji celkem 8 výsledků

Golf Club Podbořánky

03.05.2023 Jesenice

Pro návštěvníky je připraveno hřiště s devíti jamkami. Je možné si zahrát golf od dubna do října. Golfový klub pořádá také turnaje, jichž se můžete účastnit. Jsou pořádány také různé firemní turnaje.

Profi Fitness Millenium - Rakovník

12.07.2011 Rakovník

Navštivte fitness centrum a využijte jeho služeb. K dispozici máte redukční kurzy, celou řadu cvičení a je možnost využít služeb instruktora. Odpočinek budete hledat v solné jeskyni. Příznivé ceny se vám zalíbí.

GIGA GYM Fitness & Spinning club - Rakovník

12.07.2011 Rakovník

Vydejte se do fitness centra, kde je fitness bar a kvalitně vybavená posilovna. V objektu se nachází také bazén. Nechybí spinning a k dispozici je pro návštěvníky i solárium pro krásné a rovnoměrné opálení. Dopřejte si to nejlepší.

Marco Fitness - Rakovník

12.07.2011 Rakovník

Navštivte fitness centrum a dopřejte si aktivní odpočinek. K dispozici je plavání a také instruktoři, kteří stanoví individuální tréninkový program. Nechybí možnost wellness v lázních Rakovník. Využijte i vy veškerých služeb.

Fitklub 1155 - Nové Strašecí

12.07.2011 Nové Strašecí

Navštivte fitness centrum a dopřejte svému tělu to nejlepší. K dispozici máte posilovnu s kvalitními posilovacími stroji. Nechybí poradenství a také prodejna sportovního zařízení. Začněte efektivně cvičit a výsledky se brzy dostaví.

Fitnes Angels Rakovnik

12.07.2011 Rakovník

Navštivte fitness centrum v Rakovníku, kde na vás čeká bohatě vybavená posilovna. Nechybí ani zumba, pilates, slimbox, T-bow či program pro děti. Záleží pouze na vás, kterých služeb využijete. Vše je poskytováno za příznivé ceny.

JK Lucky ranch Lužná u Rakovníka

03.06.2011 Lužná

Využijte svůj volný čas a začněte jezdit na koni. Jezdectví se věnují nejen dospělí, ale také děti. Jezdecký klub má ve své nabídce westernové ježdění a pro děti je v provozu jezdecká školička na ponících, kdy se učí základům jízdy.

Plavecký bazén Rakovník

03.06.2011 Rakovník

Plavecký bazén Rakovník je krytý bazén sloužící sportovcům i široké veřejnosti. V nabídce má krytý 25 metrů dlouhý bazén určen pro zkušené plavce a mělký dětský bazének určený jako dětské brouzdaliště i pro výuku plavání. V letních měsících je k využití venkovní bazén s přilehlou travnatou plochou pro opalování. Kromě bazénů naleznete v…

neděle 12. květen

Dnes má svátek Pankrác

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete