Statistika našeho portálu

  • 102 280 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji celkem 4 výsledky

RelaxClub - Trutnov

12.07.2011 Trutnov

Navštivte fitness centrum a vypracujte si své tělo. K dispozici máte posilovnu, spinning, solárium, Fišar, jumping, ale také poradenství v oblasti výživy. Pro odpočinek poslouží solná jeskyně a nechybí ani prodejna oblečení.

Ricochet V.J.V. Trutnov

03.06.2011 Trutnov

Využijte novou formu využití volného času a zapojte se i vy do hry. Můžete hrát squash, sport velmi oblíbený nejen mezi mladou generací. Vyzkoušejte něco nového a zahrajte si na moderních squashových kurtech.

Plavecký bazén Trutnov

03.06.2011 Trutnov

Krytý plavecký bazén v Trutnově nabízí svým návštěvníkům velký bazén 25 m, 8 plaveckých drah, dětský bazén 12 m a skokanské můstky. K dispozici je sauna, solárium, masáže a fitness. V letních měsících je možné využít přilehlé venkovní koupaliště.

Letní koupaliště a aquapark Trutnov

03.06.2011 Trutnov

Areál vodních sportu v Trutnově tvoří krytý 25m dlouhý bazén, venkovní koupaliště, vyhřívanou lagunu a dětský bazének. Letní koupaliště umožňuje díky vyhřívanému bazénu zaplavat si či pobavit se ve vodě i v chladnějších dnech. Pro milovníky adrenalinu je k dispozici téměř 100 metrů dlouhý tobogan a také několik skluzavek. Kromě vodní…

neděle 5. květen

Dnes má svátek Klaudie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete