Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji celkem 6 výsledků

HEAT-CZECH CENTRUM - Slaný

12.07.2011 Slaný

V současné době je velmi vyhledávané fitness, kde si můžete zdokonalit svou postavu. Máte možnost využít kvalitních posilovacích přístrojů, které potěší. Vytvarujete si postavu a vybudujete svalovou hmotu.

Fitness klub - Slaný

12.07.2011 Slaný

Zlepšete svou fyzickou kondici a vyzkoušejte to, co vašemu tělu určitě prospěje. K dispozici máte ve fitness posilovací stroje. Nechybí ani trampolínky a hodiny zumby. Můžete vyzkoušet také skupinové cvičení.

Bowling sportovní hala - Slaný

03.06.2011 Slaný

Součástí Víceúčelové sportovní haly ve Slaném je mimo jiné i bowling. K dispozici jsou dvě dráhy po kompletní rekonstrukci. Dále jsme pro Vás připravili zázemí v úplně novém kabátě a příjemném prostředí.

Sportovní centrum Atlas - Slaný

03.06.2011 Slaný

nenašla jsem nic o bowlingu - údajně připravují nové stránky

Squash VSH Slaný

03.06.2011 Slaný

Sportovní zařízení zaručuje skvělý požitek ze squashové hry. K dispozici je jeden squashový kurt Junckers. Můžete si zahrát bowling, zajít do tělocvičny či fitness anebo se odreagovat v aqvaparku. Pro muže je připraveno fotbalové hřiště.

Aquapark Slaný

03.06.2011 Slaný

Výtečný aquapark ve Slaném nabízí zábavu široké veřejnosti. Jsou zde tobogány, plavání proti proudu a vířivky. Kolem bazénů je příjemná zelená plocha udržovaného trávníku na slunění, navíc se zařízením pro hry a zabavení dětí. Děti mohou využít dětského bazénu a jak ony, tak i vy se můžete občerstvit přímo v bazénu u baru. Bude-li vám…

středa 1. květen

Svátek práce

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete