Statistika našeho portálu

  • 102 248 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 92

TYRKYS FIT - Brno

12.07.2011 Brno

Cvičení je zdravé a pro každého vhodné. Navštivte fitness centrum, kde na vás čeká celá řada služeb. K dispozici je tělocvična pro formování postavy, nechybí ani občerstvení, kde si odpočinete a také poradkyně pro výživu.

Fitness Hany Bany - Brno-Lesná

12.07.2011 Brno

Navštivte dámské fitness centrum, kde na vás čeká solárium, power plate, vacu shape, kardio zóna a také HEAT program. Můžete vyzkoušet cokoliv, záleží pouze na vašich požadavcích. Začněte efektivně redukovat svou hmotnost.

Fitness hany bany - Brno-Komín

12.07.2011 Brno

Máte možnost redukovat svou hmotnost. Vyzkoušejte něco nového a začněte efektivně cvičit. K dispozici je power plate, cacu shape, ale také kardio zóna vhodná pro každého. Začněte cvičit ještě dnes a zhubněte.

Zumba Fitness s Liškou - Brno

12.07.2011 Brno

Začněte efektivně hubnout, pomůže vám v tom zumba. Zumba je speciální druh tance, které vám posilní celé vaše tělo. K dispozici jsou zkušení instruktoři, kteří vám ukážou, jak na to. Vyzkoušejte konečně něco nového.

Aquaerobic - Brno

12.07.2011 Brno

Navštivte fitness centrum a vyzkoušejte něco nového. Máte možnost vyzkoušet power jógu, aqua, kondiční cvičení a také aerobic. Nechybí ani možnost konzultace a poradenství, kde se dozvíte mnoho informací.

WEISSER SPORT CENTRUM - Brno

12.07.2011 Brno

Vyzkoušejte něco nového a vydejte se do fitness centra, kde na vás čeká posilovna, cvičení, spinning a také HEAT program. Máte možnost využít i služeb osobních trenérů, kteří vám rádi pomohou redukovat hmotnost.

VALC active FITNESS - Za Lužánkami - Brno

12.07.2011 Brno

Redukujte svou hmotnost a vyzkoušejte fitness centrum, kde na vás čeká kvalitně vybavená posilovna s mnoha přístroj. Nechybí ani tělocvična, která je vhodná pro jakékoliv cvičení. Začít můžete například s aerobikem.

SK ASPV Studio Hana - Brno

12.07.2011 Brno

Navštivte fitness centrum a budete mít k dispozici kvalitní přístroje, díky nimž efektivně zhubnete. Vyzkoušejte něco nového a změňte svůj životní styl. K dispozici jsou různé akce a také cvičení, jichž se můžete zúčastnit.

Power Plate Brno-Královo Pole

12.07.2011 Brno

Navštivte fitness centrum ještě dnes a můžete vypadat skutečně dobře. K dispozici jsou kvalitní přístroje power plate, které vám pomohou snížit váhu. Nechybí ani masáže a jsou pořádány různé akce, jichž se můžete zúčastnit.

Sport Studio B5 - Brno

12.07.2011 Brno

Navštivte fitness centrum a vyzkoušejte něco nového. K dispozici máte posilovnu, fitness a celou řadu kvalitních přístrojů. Jsou pořádány různé sálové aktivity a nechybí ani osobní trenér, který vám rád poradí.

neděle 28. duben

Dnes má svátek Vlastislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete