Statistika našeho portálu

  • 102 314 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji celkem 5 výsledků

Arnold’s Gym - Mikulov

12.07.2011 Mikulov

Navštivte fitness centrum a vyzkoušejte něco nového. Dopřejte svému tělu to nejlepší. Jsou vám nabídnuty hodiny sebeobrany a také jsou pořádány různé soutěže, jichž se můžete zúčastnit. Vyzkoušejte něco nového.

M-studio - Mikulov

12.07.2011 Mikulov

Již se nemusíte trápit s přebytečnými kily navíc, stačí začít hubnout. K dispozici je program modelace postavy, kdy si vytvarujete postavu podle svých představ. K dispozici je celá řada přístrojů, která vám v hubnutí pomůže.

Jezdecký klub Mikulov

03.06.2011 Mikulov

Jste milovníci jezdectví? Pak se můžete stát členy jezdeckého klubu v Mikulově. K dispozici je ustájení vašich koní, jsou pořádány různé závody a také je kladen důraz na vyjížďky na koních a relaxaci.

Bowling sport centrum - Mikulov

03.06.2011 Mikulov

V příjemném klimatizovaném prostředí Bowling Sport Centrum Mikulov nabízíme šest profesionálních drah s magnetickými automatickými stavěči. S bowlingovou hernou je opticky propojena stylová pivnice. V těchto prostorech nabízíme možnost pořádání firemních a rodinných akcí i pro uzavřené společnosti.

Koupaliště Riviéra Mikulov

03.06.2011 Mikulov

Areál letního koupaliště se nachází v krásném prostředí s výhledem na zámek a Svatý kopeček. Lze využívat plavecký bazén, rekreační bazén, dojezdový bazén k tobogánu, dětské brouzdaliště, tobogán 54 m a skluzavka 24 m. Možnost pronájmu odkládací skříňky, slunečníků a úschovna kol a batohů. V blízkosti areálu je možnost parkování a nákup…

úterý 14. květen

Dnes má svátek Bonifác

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete