Statistika našeho portálu

  • 102 281 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji celkem 9 výsledků

Parkhotel Fitness - Sokolov

12.07.2011 Sokolov

Navštivte fitness centrum s plně klimatizovanou posilovnou, která nabízí špičkové přístroje značky Grünsport. Můžete využít služeb osobního trenéra, který vám stanoví individuální tréninkový program. Nechybí ani krytý bazén.

Jezdecký klub Sagyra - Sokolov

03.06.2011 Šabina

Pokud se chcete věnovat jezdeckému sportu, pak se staňte členy jezdeckého klubu, který nabízí nejen koně na prodej, ale také své služby. V kompetenci klubu je ustájení koní, jejich výcvik. Je zajištěna i výuka pro jezdce.

Paintball arena - Krajková-Hrádek

03.06.2011 Krajková

Paintball je skvělá adrenalinová hra, kterou si můžete zahrát jak na outdoor hřištích, tak i indoor hřištích. Záleží pouze na vašich požadavcích. Hřiště jsou vybaveny překážkami. Nechybí ani paintballové turnaje.

Paintball Březová

03.06.2011 Březová

Zahrajte si paintball ve svém blízkém okolí. Můžete si zahrát paintball také v Březové. Můžete si mimo jiné zapůjčit také terénní čtyřkolky a také nechybí půjčovna lodí a vodáckých potřeb.

Tenisový klub Sokolov

03.06.2011 Sokolov

Tenis sokolov nabízí tenisové kurty, které jsou otevřeny denně od 9:00 hodin do 21:00 hodin. Kurt si každý člen může objednat v rozsahu stanovené hrací doby předem prostřednictvím telefonu č. 352 601 716. Provozujeme i tenisovou školu.

Golf hřiště Sokolov

03.06.2011 Dolní Rychnov

Jsou poskytnuty nejen kvalitní služby, ale také upravené golfové hřiště. Můžete využít také obchodu, který nabízí golfové vybavení. Nechybí ani stylová restaurace, v níž si můžete po náročném dnu odpočinout.

Koupaliště Sokolov

03.06.2011 Sokolov

Letní koupaliště Sokolov nabízí dva 50 m bazény, jeden pro plavce a jeden pro ty, kdo se s vodou teprve seznamují. Dále je možné využít tobogán, skluzavky, hřiště na plážový volejbal a občerstvení.

Plavecký bazén Sokolov

03.06.2011 Sokolov

Krytý bazén v Sokolově vyhledávají sportovní plavci, rekreační plavci i rodiny s dětmi. Pro širokou veřejnost jsou připraveny 25 m bazén s chrličem a dva whirlpooly. Pro děti je zde připraven dětský bazének se skluzavkou a teplejší vodou, pro ty starší 93 a 23 metrů dlouhý tobogan. V oddělených sprchách jsou návštěvníkům dále k dispozici…

Přírodní koupaliště Michal u Sokolova

03.06.2011 Sokolov

Koupaliště Michal je situované do prostor bývalého hnědouhelného dolu. Koupaliště představuje moderní vodní areál s mnoha atrakcemi. Na návštěvníky čekají zajímavé atrakce pro děti i dospělé s obřím tobogánem, sportovní možnosti, skvělé zázemí i s občerstvením. Kvůli 500 m dlouhé pískové pláži se koupališti říká Sokolovské moře. Pro děti…

pondělí 6. květen

Dnes má svátek Radoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete