Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

1-Apartman Zmítko - Malá Úpa

Malá Úpa

Nová, nadstardardní poloroubená patrová chalupa v krkonošském stylu, ve známem rekreačním středisku blízko lesa, s krbovými kamny a výhledem na nejvyšší horu ČR Sněžku a Černou horu. Klidné a romantické místo pro rodinou i sportovní dovolenou.Ubytování na chalupě Ložnice a pokoje: Apartmán s vlastním vstupem: 1/2 ložnice, 1/2 obývací ložnice se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. V patře: 2/3 ložni…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Malá Úpa 135, Malá Úpa
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Malá Úpa

Fotogalerie k článku

Nová, nadstardardní poloroubená patrová chalupa v krkonošském stylu, ve známem rekreačním středisku blízko lesa, s krbovými kamny a výhledem na nejvyšší horu ČR Sněžku a Černou horu. Klidné a romantické místo pro rodinou i sportovní dovolenou.

Ubytování na chalupě Ložnice a pokoje: Apartmán s vlastním vstupem: 1/2 ložnice, 1/2 obývací ložnice se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. V patře: 2/3 ložnice a 2/2 ložnice s nočními stolky a vestavěnou skříní.

U objektu: neoplocený zatravněný pozemek s možností parkování - v létě, v zimním období parkování 200 m od objektu.

Sociální zařízení: Všechny pokje jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Vytápění: elektrické, ve společenské místnosti je krb.

Možnosti stravování

Vlastní kuchyně, možnost domluvit s majitelem snídaně.

Popis okolí

V zimním období 200 m od objektu zastávka skibusu s bezplatnou dopravou do lyžařského centra H. M. Úpa - lyžařský areál U Kostela 2 větší a jeden lehčí vlek, večerní lyžování, zasněžování, 400 m od objektu menší lyžařský vlek pro začátečníky 400 m dlouhý, 200 m půjčovna lyží, snowboardů a saní. V okolí dobré podmínky pro běžecké i sjezdové lyžování, houbaření, cykloturistiku, vycházky, přechod do PLR s možností návštěvy polských Krkonoš a blízkých jezer nebo tradičních polských trhů.

Tipy na výlet po okolí

Adršpaské skály, ZOO Dvůr Králové, Sněžka a celé Krkonoše...

Mapa

Zajímavé akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete