Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Abraka Mini hotel - Český Krumlov

Český Krumlov

Malý rodinný hotel s domácí atmosférou. Restaurovaná středověká stavba ze 14. století se nalézá v historickém centru města, v těsném sousedství hlavního náměstí. Parkoviště pro hotelové hosty. Ubytovací kapacita činí 14 lůžek - apartma, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, televizí, satelitem; terasa poskytuje ubytovaným hostům nevšední v…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kájovská 64, Český Krumlov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Český Krumlov

Fotogalerie k článku

Malý rodinný hotel s domácí atmosférou. Restaurovaná středověká stavba ze 14. století se nalézá v historickém centru města, v těsném sousedství hlavního náměstí. Parkoviště pro hotelové hosty. Ubytovací kapacita činí 14 lůžek - apartma, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, televizí, satelitem; terasa poskytuje ubytovaným hostům nevšední výhled na historické památky města, především na původní městské hradby.

P O B Y T d e l š í n e ž 6 n o cí : S L E V A 3 0 %.

Možnosti stravování

Stylově staročesky zařízená restaurace nabízí návštěvníkům kontinentální snídaně a především speciality české kuchyně; v letní sezóně pak při romantickém posezení na zahrádce pohled na kostel sv. Víta .

Popis okolí

Pro rozšíření dojmů z návštěvy malebného města a jeho památek o turistické zážitky, je možné si v nedaleké půjčovně zajistit laminátové lodě a gumové čluny k plavbě po Vltavě. K cykloturistice po okolí slouží půjčovna jízdních kol.

Tipy na výlet po okolí

Tipy na výlet: Český Krumlov * Barokní divadlo * Zámecká zahrada * Otáčivé hlediště * Egon Schiele Art Centrum * Muzeum útrpného práva * Muzeum voskových figurín * Regionální muzeum Český Krumlov * Grafitový důl * Slavnosti pětilisté růže Blízké okolí * Zámek Hluboká nad Vltavou * Lipenská přehrada * Rafting na Vltavě * České Budějovice * Hrad Rožmberk * Klášter Vyšší Brod ...

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete