Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Agroturistika Malá Morávka - Malá Morávka

Malá Morávka

Ubytování na ekofarmě v Jeseníkách v obci Malá Morávka. Nabízíme vám pobyt na rodinné farmě s neobvyklými zážitky, lákavými zejména pro děti, klid mimo velká turistická zařízení. Děti ocení neobvyklý zážitek při seznámení se zvířaty. Máme koně a další zvířata, o něž mohou v případě zájmu pomoci pečovat.V létě můžete stanovat nebo kempovat na našich loukách.Pro příjemné večery je vám k dispozici s…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Malá Morávka 238, Malá Morávka
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Bruntál
Obec
Malá Morávka

Fotogalerie k článku

Ubytování na ekofarmě v Jeseníkách v obci Malá Morávka. Nabízíme vám pobyt na rodinné farmě s neobvyklými zážitky, lákavými zejména pro děti, klid mimo velká turistická zařízení. Děti ocení neobvyklý zážitek při seznámení se zvířaty. Máme koně a další zvířata, o něž mohou v případě zájmu pomoci pečovat.V létě můžete stanovat nebo kempovat na našich loukách.Pro příjemné večery je vám k dispozici společenská místnost s televizí, krbem a klavírem. Pro volné chvíle nabízíme spousty knih a časopisů. Pro ubytování slouží našim hostům čtyři pokoje - dva s vlastním a dva se společným sociálním zařízením. V jednom z nich je také kuchyňský kout, ve kterém si můžete uvařit.

Možnosti stravování

Pokud přijmete naše "pozvání ke stolu", rádi vám uvaříme, včetně speciálních přání některých diet nebo vegetariánské stravy. Vaříme "v jednom hrnci" pro nás i naše hosty. Rádi vám předáme recepty jídel, která vám budou chutnat. Naučíme vás péct vynikající vánočku nebo vánoční štolu. V létě jsou našimi hosty oblíbené borůvkové knedlíky, v zimě pak borůvková marmeláda nebo koláč. Snídaně podáváme formou "švédského stolu", večeře pak vše v mísách na stůl a každý si nabere na kolik má chuť a kolik sní. Po večeři je pak moučník a káva nebo čaj podle chuti.

Popis okolí

V centru Jeseníků asi 620 m n. m. leží obec Malá Morávka. Je dobře přístupná vlakem i autobusem. Z Malé Morávky vedou stezky do těch nejkrásnějších, botanicky hodnotných, turisty oblíbených a navštěvovaných míst. V tomto místě se nachází malá rodinná farma, na níž vám nabízíme pobyt.

Tipy na výlet po okolí

Nedaleko jsou Lázně Karlova Studánka, Jeseník a Velké Losiny s termálním koupalištěm. Ve Velkých Losinách je také zámek a výrobna ručního papíru s muzeem.Další velké množství kulturních památek vám nabídneme podle vašich požadavků přímo na místě.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Bru…

08.08.2024 - 08.08.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Bruntále.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Krn…

15.08.2024 - 15.08.2024
Krnov

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Krnova.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Rým…

22.08.2024 - 22.08.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Rýmařově.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Bru…

12.09.2024 - 12.09.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Bruntále.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete