Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Amber Hotel Anna - Vimperk

Vimperk

Amber Hotel Anna je jednou z nejvýznamnějších současných i historických dominant města Vimperk. Kromě ubytovacích, konferenčních, gastronomických a cateringových služeb hotel zajišťuje také programy pro seniory, hippoturistiku, outdoor aktivity, letní i zimní průvodcovství po Šumavě, aj. Hotel disponuje 50-ti pokoji v členění 22 dvoulůžkových pokojů, 12 jednolůžkových pokojů, 14 apartm…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kaplířova 168, Vimperk
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Vimperk

Fotogalerie k článku

Amber Hotel Anna je jednou z nejvýznamnějších současných i historických dominant města Vimperk. Kromě ubytovacích, konferenčních, gastronomických a cateringových služeb hotel zajišťuje také programy pro seniory, hippoturistiku, outdoor aktivity, letní i zimní průvodcovství po Šumavě, aj. Hotel disponuje 50-ti pokoji v členění 22 dvoulůžkových pokojů, 12 jednolůžkových pokojů, 14 apartmá a 2 apartmá rodinného typu. Těchto 50 pokojů nabízí 89 pevných lůžek a další možnosti přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny komfortní koupelnou, TV se satelitními programy, ledničkou s minibarem a telefonem s přímou volbou.

Možnosti stravování

V prostorách hotelu se nachází lobby bar, hotelová restaurace "Zlatá stezka" se salonkem "Boubín" . Stravování je možno zajistit formou polopenze, plné penze, teplého nebo studeného bufetu a také rautů. Možnost pořádání společenských akcí včetně grilování a rožnění na venkovní terase.

Popis okolí

Poloha hotelu na úpatí masivu Boubína a v těsné blízkosti Národního parku Šumava poskytuje hostům možnost soužití s přírodou. Pro milovníky historie nabízí oblast řadu památek vybízejících k návštěvě.

Tipy na výlet po okolí

Boubín, Kašperské Hory, Rejštejn, Kubova Huť, Prachatice...

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete