Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Andělka-chalupa - Loučná nad Desnou

Loučná nad Desnou

Chata hned NA SJEZDOVCE ( www.jeseniky-ubytovani.unas.cz ) - 4x vlek, snowpark, zasněžování, noční lyžování, půjčovna, lyžařská škola. * SLEVA NA VLEKY * Tři zcela samostatné komfortně zařízené apartmány každý s vlastním vchodem pod Červenohorským sedlem. V místě: nově otevřená 6-SEDAČKOVÁ LANOVKA - délka 3050m - SkiAreál KOUTY, běžkařské trasy, bowling, wellness - ubytování JeseníkyChalupa se na…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
KOUTY NAD DESNOU, Loučná nad Desnou
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Šumperk
Obec
Loučná nad Desnou

Fotogalerie k článku

Chata hned NA SJEZDOVCE ( www.jeseniky-ubytovani.unas.cz ) - 4x vlek, snowpark, zasněžování, noční lyžování, půjčovna, lyžařská škola. * SLEVA NA VLEKY * Tři zcela samostatné komfortně zařízené apartmány každý s vlastním vchodem pod Červenohorským sedlem. V místě: nově otevřená 6-SEDAČKOVÁ LANOVKA - délka 3050m - SkiAreál KOUTY, běžkařské trasy, bowling, wellness - ubytování Jeseníky

Chalupa se nachází v malebném zákoutí jižního předhůří Jeseníků, v obci Kouty nad Desnou, přímo pod Červenohorským sedlem. Rekreační chalupa se třemi komfortně zařízenými byty, každý SE SAMOSTATNÝM VCHODEM./p pPrvní byt se nachází v levé části chalupy, druhý byt v pravé části chalupy, třetí byt v podkroví. Andělka má tři samostatné bytové jednotky a je vhodná jak pro rodiny, tak i pro skupinky.

BYT ČÍSLO 1: Kapacita 7 lůžek + 1 přistýlka /2 ložnice 4 a 3+1 lůžko/. Bytu dominuje velká obývací místnost s krbovými kachlovými kamny, jídelním a kuchyňským koutem a schodištěm do prvního patra. V přízemí je ještě malá předsíň, ze které je přístup do koupelny se sprchovým koutem a záchodem. V prvním patře se nacházejí dvě ložnice - se třemi a čtyřmi lůžky a přistýlkou. Vytápění bytu je elektrické akumulační kamna. Vybavení: elektřina, teplá a studená voda, elektrický sporák s pečící troubou, lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba, varná konvice, nádobí, barevný televizor, koberce.

BYT ČÍSLO 2: Kapacita 8 lůžek /2 ložnice v každé 4 lůžka/. Do bytu se vchází přes verandu a chodbu, z níž vedou dveře do obývací místnosti, ložnic a koupelny. Součástí obývací místnosti je i kuchyňský kout. Obývák zároveň také slouží jako jídelna. Ložnice jsou 2,každá má 4 lůžka. Poslední místností je koupelna se sprchovým koutem a záchodem. Vytápění bytu je elektrické akumulační kamna. Vybavení: elektřina, teplá a studená voda, elektrický vařič s dvěma plotýnkami, lednička s mrazákem, varná konvice, remoska, mikrovlnná trouba, nádobí, barevný televizor, koberce.

BYT ČÍSLO 3: Kapacita 4 lůžka + 1 přistýlka. Do bytu se vchází samostatným vchodem po schodišti. Byt je tvořen samostatnou ložnicí se 4 lůžky a případnou přistýlkou a dále obývacím pokojem s kuchyňským koutem. Z okna výhled na SJEZDOVKU. Součástí bytu je i koupelna s vanou a záchodem. Vytápění bytu je elektrické akumulační kamna. Vybavení : elektřina, teplá a studená voda, elektrický vařič s dvěma plotýnkami, lednička, mikrovlnná trouba, varná konvice, nádobí, barevný televizor, koberce.

Majitel neposkytuje ložní prádlo, úhrada el. energie. Parkování u objektu.

Možnosti stravování

Vybavená kuchyň k dispozici v každém bytě, čtyři restaurace v okolí jednoho kilometru.

Popis okolí

Sportovní vyžití: 3 VLEKY různých délek hned vedle objektu, noční lyžování, umělé zasněžování, lyžařská škola, půjčovna a v létě horské minikáry a koloběžky + letní lyžování. Největší 6-SEDAČKOVÁ LANOVKA v Jeseníkách - SKIAREÁL KOUTY - DÉLKA 3050 m. Koupání ve velkém vyhřívaném bazénu přímo u chalupy. Umístění na polosamotě v nadmořské výšce přes 650 m.n.m. zaručuje nejen úchvatný výhled na okolní hory, ale i nanejvýš příjemnou celoroční rekreaci v nádherném prostředí Jeseníků. Tuto sezónu nově otevřena největší 4-SEDAČKOVÁ LANOVKA v Jeseníkách - SKIAREÁL PŘEMYSLOV - DÉLKA 1250 m. Lyžování - tři vleky různých délek hned vedle objektu, noční lyžování, umělé zasněžování, množství kvalitních běžeckých stop v bližším či vzdálenějším okolí a samozřejmě lyžařský areál na Červenohorském sedle. Přijeďte si k nám, do Koutů nad Desnou, vyzkoušet hit letošní sezóny - horské minikáry, které jsou umístěny hned za chalupou, posezení pod pergolou s velkým krbem a s možností grilování a rožnění, koupání ve vyhřívaném bazénu přímo u chalupy, pingpongový stůl, elektronické šipky. Možnost rybolovu v řece a obecním rybníce, tenisové kurty vzdálené 200m, přes 150km oficiálních tras pro horská kola, houbaření v okolních lesích. Šumperk cca 15km - plavecký areál, nákupní centra, kino, divadlo atd. Velké Losiny cca 7km - možnost návštěvy zámku pánů z Žerotína a výrobny ručního papíru - dále také lázně s termálním koupalištěm. Ostatní - atraktivní možnost shlédnutí přečerpávací elektrárny Dlouhé stráně - obdobně možnost shlédnutí blízkých větrných elektráren - jeskyně Na Pomezí - Červenohorské sedlo cca 6km. Parkovací místa přímo u chalupy.

Tipy na výlet po okolí

Výlety: Vel.Losiny krytý termální bazén a termální koupaliště 8km, lázně, zámek, a muzeum ruční výroby papíru ve Velkých Losinách, které patří mezi nejstarší Evropě a doposud je v provozu, podzemní přečerpávací elektrárna s prohlídkou vysokohorských vodních nádrží Dlouhé Stráně, která je třetí největší na světě, lázně Lipová a Jeseník, rašeliniště a mechová jezírka Rejvíz, veterán muzeum a minizoo Rapotín, veterán muzeum a western. ranč Česká Ves, vodní tvrz a muzeum minerálů Jeseník , zámek a ojedinělé muzeum dýmek a nerostů Jánský Vrch v Javorníku, jeskyně Na Špičáku a Na Pomezí, Rešovské vodopády, rozhledna Zlatý Chlum 875m.n.m. a rozhledna Praděd 1.492m.nm, celodřevěný kostelík Žárová a Maršíkov, zlatorudné mlýny ve Zlatých Horách, horské minikáry, horské koloběžky, rybářská bašta, Bowling, Squash, Snowpark a tenis Loučná, krytý bazén se saunou Červenohorské Sedlo nebo bazén s vířivkou a splavem v lázních Jeseník.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Velikonoce v muzeu 2024 - Šumperk

28.03.2024 - 28.03.2024
Hlavní 342/22, 787 31…

Na Zelený čtvrtek 28. března muzeum přichystalo již tradiční velikonoční akci, na které si děti vyzkoušejí zdobení…

Velikonoční Farmářský a řemeslný tr…

30.03.2024 - 30.03.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na Velikonoční farmářské a řemeslné trhy v Úsově.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

16.04.2024 - 16.04.2024
Mohelnice

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Čarodějnické pohádky na zámku Úsov …

27.04.2024 - 27.04.2024
Zámecká 1, 789 73 Úsov

V sobotu 27. dubna od 9,30 do 15 hodin bude zámek Úsov zcela v moci čarodějnic.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete