Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Antik Hotel Sofia - Litomyšl

Litomyšl

 Antik Hotel Sofia – barevný svět pro Vaše sny !!!Komfort, klid a bezpečí.Elitní hotel charakteristický svým neotřelým přístupem v poskytování služeb, které nabízí klientům...V centru Litomyšle nedaleko Klášterních zahrad,v sousedství Portmonea a na dohled od zámku, památky UNESCO. Centrální poloha pro milovníky kultury,sportu, přírody i nakupování...Rodinná atmosféra kloubící se s vkusně designo…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lidická 1/113, Litomyšl
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Svitavy
Obec
Litomyšl

Fotogalerie k článku

 Antik Hotel Sofia – barevný svět pro Vaše sny !!!

Komfort, klid a bezpečí.

Elitní hotel charakteristický svým neotřelým přístupem v poskytování služeb, které nabízí klientům...

V centru Litomyšle nedaleko Klášterních zahrad,v sousedství Portmonea a na dohled od zámku, památky UNESCO. Centrální poloha pro milovníky kultury,sportu, přírody i nakupování...
Rodinná atmosféra kloubící se s vkusně designově upravenými pokoji včetně interiérů je základním atributem námi nabízených služeb, Vašeho "domova na cestách". A s čím se setkáte jenom u nás? S pozitivním prostředím prostém hektiky,vždy dobrou náladou, smyslem pro humor, a nadto - u nás se i zpívá!!!

Možnosti stravování

Hostům na přání nabízíme kompletní servis hotelových i gastronomických služeb. Pro zájemce lze zajistit ubytování nejen se snídaní, která je podávána automaticky, ale i s polopenzí či plnou penzí. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat od jara do podzimu celodenně obytnou zahradu propojenou s výstavním prostorem galerie, k dispozici pro posezení je i zahradní altán. 

Popis okolí

Litomyšl se řadí na přední příčky nejen svou kulturní tradicí (rodné město hudebního skladatele Bedřicha Smetany, působiště literárních osobností – A.Jirásek, B.Němcová, M.D.Rettigová) a historií (zámek zařazen na seznam památek UNESCO), ale i svými aktivitami současnými – bezpočet galerií a výstavních prostor, výstavba nových škol a bytových domů, tenisových kurtů, sportovišť – to vše za účasti známých architektů. 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete