Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmán Cheb - Cheb

Cheb

K ubytování nabízíme apartmán 2+kk rozloha 64 m2 v přízemí v historickém centru Chebu cca 50 m od náměstí Krále Jiřího z Poděbrad. Maximální počet osob - 2. K dispozici - obývací pokoj s TV a rozkládacím gaučem, kuchyňský kout úplné vybavení – hrnce, jídelní souprava, příbory, ložnice s dvoulůžkovou postelí 2 místa, koupelna s WC a sprchovým koutem. Parkovací místo v přilehlém dvoře přímo pod okn…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jateční 13/461, Cheb
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Cheb

Fotogalerie k článku

K ubytování nabízíme apartmán 2+kk rozloha 64 m2 v přízemí v historickém centru Chebu cca 50 m od náměstí Krále Jiřího z Poděbrad. Maximální počet osob - 2. K dispozici - obývací pokoj s TV a rozkládacím gaučem, kuchyňský kout úplné vybavení – hrnce, jídelní souprava, příbory, ložnice s dvoulůžkovou postelí 2 místa, koupelna s WC a sprchovým koutem. Parkovací místo v přilehlém dvoře přímo pod okny bytu.

Možnosti stravování

Ubytování bez stravování. Možnost vlastního vaření ve vybavené kuchyni - hrnce, jídelní souprava, příbory. Přímo naproti domu se nachází pizzerie a čínská restaurace, v centru města se pak nachází nespočet kvalitních stravovacích zařízení.

Popis okolí

Všechny historické skvosty města Cheb jako je hrad s Černou věží a unikátní dvoupatrovou románskogotickou kaplí, symbol města - Špalíček, mnohé církevní památky a významné měšťanské domy máte z námi nabízeného ubytování v historickém centru cca. 50 metrů od náměstí Krále Jiřího z Poděbradtakřka na dosah ruky.

Tipy na výlet po okolí

Valdštejnské slavnosti pravidelně konce srpna, Chebské dvorky pravidelně polovina června, FIJO - Mezinárodní festival dechových orchestrů konec června každý sudý rok, turistika - přírodní rezervace SOOS, lázeňský trojúhelník, zámek Kynžvart a spousta dalších historických památek, motýlí dům, atd.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Zrní v kostele 2024 - Cheb

01.08.2024 - 01.08.2024
Františkánské nám. 3

Galerie 4 ve spolupráci s Městem Cheb zvou do kostela sv. Kláry na hudební projekt kapely Zrní s názvem „Zrní v…

Festival vína 2024 - Mariánské Lázně

23.08.2024 - 24.08.2024
Zpívající fontána

Připravte se na nezapomenutelný zážitek na Festivalu vína Mariánské Lázně! Tento svátek vína se koná 23. a 24. srpna…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete