Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmán Eva - Batňovice

Batňovice

Apartmány jsou umístěny v rodinném domě se samostatným vchodem. První apartmán byl dokončen a vybaven v roce 2003 a druhý apartmán byl dokončen v roce 2006. Oba mají samostatný vchod s uspořádáním: předsíň, kuchyň s kuchyňskou linkou a lednicí. První apartmán se skládá z pokoje se dvěmi lůžky a dvěmi přistýlkami. Druhý apartmán se skládá ze 2 pokojů se dvěmi lůžky a v jednom z nich je rozkládací …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Batňovice 59, Batňovice
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Batňovice

Fotogalerie k článku

Apartmány jsou umístěny v rodinném domě se samostatným vchodem. První apartmán byl dokončen a vybaven v roce 2003 a druhý apartmán byl dokončen v roce 2006. Oba mají samostatný vchod s uspořádáním: předsíň, kuchyň s kuchyňskou linkou a lednicí. První apartmán se skládá z pokoje se dvěmi lůžky a dvěmi přistýlkami. Druhý apartmán se skládá ze 2 pokojů se dvěmi lůžky a v jednom z nich je rozkládací dvoulůžko. Oba apartmány mají samostatné sociální zařízení: koupelna se sprchou a WC. K dispozici je parkovací místo a možnost posezení u otevřeného ohně. Nástup po 15 hod. v den příjezdu, případně individuálně po telefonické dohodě.

Možnosti stravování

Možnost vlastního vaření. V sousedství je známá restaurace Bulánek s celotýdenním provozem.

Popis okolí

Batňovice mají významnou pozici jako výchozí místo pro turistické výlety. Byly podle pověsti založeny již v 11. století. Dominantou obce je barokní kostel sv.Bartoloměje. Při toulkách po okolí si jistě oblíbíte krásnou přírodu v každém ročním období. Po týdenním pobytu zjistíte, že ještě zbývá mnoho zajímavostí, na které nezbyl čas a jistě se ještě někdy vrátíte.

Tipy na výlet po okolí

Muzea - Rtyně v Podkrkonoší, Malé Svatoňovice (bratři Čapkové), Úpice (bratři Čapkové), Hronov (Alois Jirásek), Trutnov, Náchod. Zámky: Náchod, Nové Město, Opočno, Kuks (Matyáš Braun), Broumov (klášter), Ratibořice. - více Rozhledny, vrchy a opevnění: Žaltman, Turov, Dobrošov, Hvězda. Pískovcové skály: Adršpašské, Teplické, Ostaš, Broumovské stěny, Gory Stolowe (PL). ZOO - Dvůr Králové. Hory: Krkonoše, Orlické hory. Další zajímavosti: Babiččino údolí (Božena Němcová), Peklo (u Nového Města n. M.), návštěva Polska - Kudowa Zdrój. Klášter - Broumov a další. Vyhlídkové lety - Nové Město n. Metují, Dvůr Králové.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete