Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartman Harrachov - Harrachov

Harrachov

Kvalitní ubytování v komfortním mezonetovém apartmanu 3+kk pro 4-6 osob s možností přistýlky o celkové výměře bytu ca 70 m2. Moderní pokoje jsou zařízeny vkusným nábytkem a jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, vybavenou kuchyňskou linkou, televizí se satelitním příjmem, internetem a terasou.Mezonetové apartmá 3+kk budova A, 3.patro se nachází v komplexu budov, ketrý nabízí svým hostům krom…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nový Svět /567, Harrachov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Harrachov

Fotogalerie k článku

Kvalitní ubytování v komfortním mezonetovém apartmanu 3+kk pro 4-6 osob s možností přistýlky o celkové výměře bytu ca 70 m2. Moderní pokoje jsou zařízeny vkusným nábytkem a jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, vybavenou kuchyňskou linkou, televizí se satelitním příjmem, internetem a terasou.

Mezonetové apartmá 3+kk budova A, 3.patro se nachází v komplexu budov, ketrý nabízí svým hostům kromě komfortního ubytování také možnost parkování v areálu, wellness centrum sauna, pára, whirlpool, bazén s protiproudem a bublinkovou masáží, masáže, fitness rotopedy, běžící pás, veslařský trenažér, posilovací věž, kovové ribstole s hrazdou - vše Kettler,solnou jeskyni a hřiště pro děti s trampolínou. Vybyvení apartmánu: Kompletně vybavená kuchyňská linka lednice, mikrovlnná trouba, sklokeramická deska, nádobí, konvice - Šatní skříně, komody, jídelní stůl, židle - internet, TV-satelit, DVD přehávač, HI-FI věž, - Koupelna s WC vana- Obývací pokoj- gauč, 2x ložnice- 2x manželská postel + rozkládací pohovka pro 2 osoby, dětské lůžko, předsíň, terasa.

Možnosti stravování

Bez stravování - vlastní kuchyň.

Popis okolí

Poloha a dosažitelnost: Apartmánový resort Resident byl vybudován na klidném místě v Harrachově na začátku Anenského údolí. Je obklopen vzrostlou zelení s parkovou úpravou. Vzdálenost resortu od centra 15 min pěší chůze. V zimě Vás odveze každou hodina ZDARMA SKIBUS až k lanovce.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

05.05.2024 - 05.05.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na Neděli 5. května 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete