Statistika našeho portálu

  • 102 294 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmán JAROŠOV - Jarošov nad Nežárkou

Jarošov nad Nežárkou

Umístění: V jižních Čechách v obci Jarošov nad Nežárkou nedaleko Jindřichova Hradce.Ubytování: Možnost ubytování ve 3 oddělených apartmánech - pro 2 osoby, pro 3 osoby a pro 5 osob v případě zájmu je možnost přistýlek, pokoje jsou dostatečně velké. Každý apartmán má obývací pokoj, ložnici, kuchyň, wc, sprchu. K dispozici je velká oplocená zahrada, kde je i možnost parkování. Cena: 5.000 Kč/apartm…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jarošov nad Nežárkou 36, Jarošov nad Nežárkou
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Jarošov nad Nežárkou

Fotogalerie k článku

Umístění: V jižních Čechách v obci Jarošov nad Nežárkou nedaleko Jindřichova Hradce.

Ubytování: Možnost ubytování ve 3 oddělených apartmánech - pro 2 osoby, pro 3 osoby a pro 5 osob v případě zájmu je možnost přistýlek, pokoje jsou dostatečně velké. Každý apartmán má obývací pokoj, ložnici, kuchyň, wc, sprchu. K dispozici je velká oplocená zahrada, kde je i možnost parkování. Cena: 5.000 Kč/apartmán/týden, bez ohledu na počet osob. Připlácí se za spotřebovanou energii dle skutečné spotřeby.

Možnosti stravování

Je zde možnost vlastního stravování, nebo ve zdejší restauraci.

Popis okolí

Je zde nádherné okolí, kde je možnost vyžití pěší turistika, cykloturistika. Je zde možnost návštěvy zdejšího zámku nedaleko odsud v Jindřichově Hradci.

Tipy na výlet po okolí

Zřícenina Lanštejn, zámek Jindřichův Hradec, Třeboň, Dešná návštěva leteckého muzea, Jindřichův Hradec jesličky, zámek Červená Lhota, pískárna koupaliště, Jindřichův Hradec aqapark, Třeboň lázně.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete