Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmán Kleopatra - Třeboň

Třeboň

Apartmán je umístěn v klidné části lázeňského města Třeboň a je vhodným východiskem pro pěší, cyklistické výlety i pro návštěvu lázní. Vzdálenost od centra a od Bertiných lázní je 2 km. Lázně Aurora jsou vzdálené 1 km. V blízkosti apartmánu je prodejna potravin.Vybavení apartmánu:Součástí apartmánu je ložnice se dvěma lůžky, sprchový kout, WC a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Kuchyňský kout je…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Apartmán je umístěn v klidné části lázeňského města Třeboň a je vhodným východiskem pro pěší, cyklistické výlety i pro návštěvu lázní. Vzdálenost od centra a od Bertiných lázní je 2 km. Lázně Aurora jsou vzdálené 1 km. V blízkosti apartmánu je prodejna potravin.Vybavení apartmánu:Součástí apartmánu je ložnice se dvěma lůžky, sprchový kout, WC a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Kuchyňský kout je vybaven vařičem, mikrovlnou troubou, varnou konvicí,ledničkou a jídelním stolems židlemi. V obývacím pokoji jsou dvě rozkládací křesla pro další hosty a TV. Z obývacího pokoje je přímý vstup do malé předzahrádky, kde je terasa se zahradním nábytkem a grilem. Apartmán je určen pro 2 – 4 osoby a je ideální pro rodinnou dovolenou.

Možnosti stravování

Stravování neposkytujeme.Apartmán má vybavenou kuchyň pro individuální přípravu stravy.

Popis okolí

Lázeňství, cykloturistika, gastronomie:Třeboň je především lázeňské město, které se v letní sezóně mění i na ráj cyklistů. Je zde nepřeberné množství vyznačených cyklotras, které jsou pro svoji nenáročnost určené i pro méně zdatné cyklisty.Po celodenní námaze nebo v případě nepříznivého počasí je možno využít i služeb místních lázní, které se specializují na léčbu pohybového ústrojí a jsou známy hlavně svými slatinnými koupelemi.Po výletě a příjemné koupeli je čas na dobré jídlo. Specialitou místní kuchyně jsou samozřejmě ryby z místních rybníků.

Tipy na výlet po okolí

Výlety do okolí:Třeboň má výhodnou polohu k podnikání výletů po jižních Čechách. Můžete navštívit zámek Hluboká nad Vltavou, Jindřichův Hradec, České Budějovice, Nové Hrady i Český Krumlov.Daleko není ani do sousedního Rakouska.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete