Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmán Machov - ubytovaní na Broumovsku

Machov

Celoroční ubytování v novém samostatném apartmánu v CHKO Broumovsko, okres Náchod, nedaleko Adršpachu. K dispozici kuchyně, TV, SAT, vlastní zahrada s altánem a grilem, parkování.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Machovská Lhota 1/1, Machov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Náchod
Obec
Machov

Fotogalerie k článku

Celoroční ubytování v novém samostatném apartmánu v CHKO Broumovsko, okres Náchod, nedaleko Adršpachu. K dispozici kuchyně, TV, SAT, vlastní zahrada s altánem a grilem, parkování.

Možnosti stravování

Restaurace a pivnice v místě.

Popis okolí

Hrady a zámky: Náchod, Nové Město nad Metují, Opočno, Ratibořice, Kuks a další Bunkry a pevnosti: Náchod-Dobrošov 2. sv. válka, Jaroměř-Josefov 1787 Horolezectví: skalní město Adršpach, Broumovské stěny, okolí Machova, Ostaš, Hvězda Plavání: Aqua Park Kudowa Zdroj, otevřené bazény Náchod-Plhov, Police nad Metují, nádrž Rozkoš, kryté bazény Náchod, Trutnov, Dobruška Výlety: velké množství značených turistických, cyklistických a lyžařských stezek po celém území CHKO Broumovsko a Gory Stolove Polsko Lyžování: Machov, Krkonoše 50 km, Orlické hory Lázně: Náchod-Běloves, Kudowa Zdroj Polsko Zoo a safari: Dvůr Králové nad Labem Muzea: textilní muzeum a muzeum Boženy Němcové v České Skalici, rodný domek a muzeum Aloise Jiráska v Hronově a další Tenis, squash: Náchod, Hronov Motokáry: Hronov, nádrž Rozkoš Hokej, bruslení: zimní stadion Náchod po celý rok, zimní stadion Hronov Kina: Náchod, nádrž Rozkoš letní kino, Hronov, Broumov, Police nad Metují Klášter: Broumov Hraniční přechody s Polskem: Machovská Lhota, Náchod, Otovice Výlety do Polska: Kudowa zdroj malebné lázeňské městečko Bowling: Hronov, Náchod

Tipy na výlet po okolí

Výlety do Polska: Kudowa zdroj malebné lázeňské městečko Bowling: Hronov, Náchod

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jaroměři | duben 2024

24.04.2024 - 24.04.2024
nám. Dukelských hrdinů…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete