Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmán Magda - Smržovka

Smržovka

Apartmán Magda se nachází v Horní Smržovce, v krásném podhorském městečku s čistým prostředím, pod hřebenem Černé studnice v chráněné krajinné oblasti Jizerských hor, 5km od Jablonce nad Nisou a 2 km od Tanvaldu Smržovka má kolem 4000 obyvatel, je střediskem zimní i letní turistiky. Nachází se v samém centru známých lyžařských středisek jako např. Tanvaldský Špičák a Bedřichov. Půl km …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sportovní/1118, Smržovka
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Smržovka

Fotogalerie k článku

Apartmán Magda se nachází v Horní Smržovce, v krásném podhorském městečku s čistým prostředím, pod hřebenem Černé studnice v chráněné krajinné oblasti Jizerských hor, 5km od Jablonce nad Nisou a 2 km od Tanvaldu Smržovka má kolem 4000 obyvatel, je střediskem zimní i letní turistiky. Nachází se v samém centru známých lyžařských středisek jako např. Tanvaldský Špičák a Bedřichov. Půl km od apartmánu je sjezdovka Filip dlouhá 700 m. Všechny vleky jsou velice dobře udržovány. Známé středisko zimních sportů Harrachov je vzdáleno 20 km. Již 4 km je možný nástup na lyžařské magistráli. Až 170 km upravených běžeckých stop. Smržovka je proslulá jedinou sáňkařskou dráhou v České republice. Má také mnoho zajímavých turistických míst, např. 100 let starý železniční viadukt, rozhledny Černá studnice, Bramberk, Královka, Nisanka. Posedět můžete v Pravé Pivrncově putyce, večer můžeta navštívit diskotéku kinoklub. V létě doporučujeme využít dobře značené cyklistické a turistické trasy, které vedou krásnou přírodou s lesnatým terénem, pasekami a rašelinšti. Za horkých se můžete koupat v lučanském koupališti cca 3 km a na jablonecké přehradě. Při horším počasí můžete navštívit jablonecký městský bazén nebo liberecký babylon. Pro velké sportovce je k dipozici fotbalové hřiště a tenisvé kurty ve Střední Smržovce. Na našem apartmánu je možno připojení WIFI V apartmánu je zákaz kouření Zákaz pobytu se psy a jinými zvířaty Těšíme se na Vaši návštěvu.

Možnosti stravování

Stravování je 300 m od apartmánu na Penzionu Červená Karkulka.

Popis okolí

Smržovka je proslulá jedinou sáňkařskou dráhou v České republice. Má také mnoho zajímavých turistických míst, např. 100 let starý železniční viadukt, rozhledny Černá studnice, Bramberk, Královka, Nisanka.

Tipy na výlet po okolí

V létě doporučujeme využít dobře značené cyklistické a turistické trasy, které vedou krásnou přírodou s lesnatým terénem, pasekami a rašelinšti. Za horkých se můžete koupat v lučanském koupališti cca 3 km a na jablonecké přehradě. Při horším počasí můžete navštívit jablonecký městský bazén nebo liberecký babylon. Pro velké sportovce je k dipozici fotbalové hřiště a tenisvé kurty ve Střední Smržovce.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete