Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmán Moravský Kras - Rájec-Jestřebí

Rájec-Jestřebí

Srdečně Vás zveme do našich apartmánů, které se nachází  nedaleko Moravského krasu.  Nabízíme kvalitní ubytování ve městě jiřin a kamélií  Rájci-Jestřebí, které je také proslulé zámkem a volně přístupným zámeckým parkemem.Informace o ubytováníApartmány o rozloze 75m2 a 85m2 jsou řešeny tak, aby se v nich pohodlně ubytovalo až 5 dospělých lidí. V apartmánech se nachází společenská místnost s kuchy…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Srdečně Vás zveme do našich apartmánů, které se nachází  nedaleko Moravského krasu.  Nabízíme kvalitní ubytování ve městě jiřin a kamélií  Rájci-Jestřebí, které je také proslulé zámkem a volně přístupným zámeckým parkemem.

Informace o ubytování

Apartmány o rozloze 75m2 a 85m2 jsou řešeny tak, aby se v nich pohodlně ubytovalo až 5 dospělých lidí.
V apartmánech se nachází společenská místnost s kuchyňskou linkou, 2 ložnice po dvou lůžkách s možností přistýlky, koupelna včetně WC, samostatný balkon s výhledem do okolí.
Součástí kuchyňské linky je lednička, mikrovlná trouba, elektrický vařič s troubou, rychlovarná konvice, digestoř a pračka atd

Tipy na výlet po okolí

Rájec - Jestřebí - Výlety do okolí

Přírodní krásy - propast Macocha a jeskyně v Moravském krasu
Rozhledny u Adamova, Bořitova, Spešova a Veselice.
Historické památky - zámek Rájec nad Svitavou, zámek, hrad a židovské město Boskovice, zámky Blansko, Kunštát, Letovice, Lysice..
Sportovní vyžití - aquapark v Blansku, kryté bazény v Blansku a v Boskovicích, rekreační rybníky v Karolíně, Jedovnicích a na Suchém, golfové hřiště v Kořenci, cyklotrasy.
Kulturní a společenské vyžití - galerie a muzea v Blansku a Boskovicích, westernové městečko v Boskovicích, pivní slavnosti pivovaru Černá Hora, hrnčířský jarmark v Kunštátě.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Jarmark Boskovicko sobě 2024 - Bosk…

23.08.2024 - 23.08.2024
Areál Zámeckého…

Akce se uskuteční v pátek 23. 8. 2024 v areálu Zámeckého skleníku v Boskovicích od 10. do 18. h. V odpoledních hodinách…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete