Statistika našeho portálu

  • 102 230 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartman Olomouc - Olomouc

Olomouc

Apartmán ve vilové čtvrti na okraji památkové zóny města Olomouce nabízí hostům dvě ložnice, plně vybavenou kuchyni nádobí, sporák, mikrovlnná trouba, lednička, myčka, pračka, satelitní televizi a internet. Hosté mohou parkovat vozidlo na vlastním uzavřeném parkovišti. Apartmán poskytuje vhodné zázemí pro rodinnou turistiku, ubytování účastníků různých rodinných a společenských akcí, zahraničních…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lazecká 8, Olomouc
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Olomouc
Obec
Olomouc

Fotogalerie k článku

Apartmán ve vilové čtvrti na okraji památkové zóny města Olomouce nabízí hostům dvě ložnice, plně vybavenou kuchyni nádobí, sporák, mikrovlnná trouba, lednička, myčka, pračka, satelitní televizi a internet. Hosté mohou parkovat vozidlo na vlastním uzavřeném parkovišti. Apartmán poskytuje vhodné zázemí pro rodinnou turistiku, ubytování účastníků různých rodinných a společenských akcí, zahraničních pracovníků a stážistů či pracovníků na krátkých služebních cestách. Poloha Apartmánu skýtá bezproblémovou pěší dosažitelnost historického centra stejně jako využití sportovišť a kulturních zařízení v bezprostřední vzdálenosti. Samotná poloha Olomouce umožňuje rychlou dosažitelnost všech turistických i obchodních center na Moravě z její historické metropole.

Možnosti stravování

vlastní v plně vybavené kuchyni - sklokeramická deska, trouba, mikrovlnka, lednice, myčka, rychlovarná konvice a nádobí.

Popis okolí

v okolí plná infrastruktura krajského města a přitom pár kroků od rekreační zóny se sportovišti, in-line stezkou, cyklostezkou, přírodním koupalištěm. Ideální pro rodinné dovolené - nebudete se nudit v žádnou roční dobu a za žádného počasí.

Tipy na výlet po okolí

Kromě hlavních turistických atraktivit popsaných na webu města Olomouce www.olomouc.eu několik praktických turistických informací: V okruhu do 200m najdete několik samoobsluh, pizzerii, restaurace, autoservis, tenisové, squashové, badmintonové kurty, beach volejbalové kurty, posilovny,bowling, lanové cetrum , kvalitní cyklostezky vedoucí k přírodnímu koupališti Poděbrady a dále CHKO Litovelské pomoraví a nový in-line okruh. Novinkou je plavba na raftech centrem města, nástupní místo je tři minuty od dveří apartmanu Do deseti minut chůze z apartmanu najdete dále kina, polikliniku, převážnou většinu olomouckých historických památek včetně památky zanesené do seznamu UNESCO – Svatou Trojici, muzea a výstavy. Příjemnou procházkou můžete navštívit vyhlášené olomoucké parky, v kterých se konají výstavy Flora. Zatím nepříliš objevenou atrakcí Olomouce je systém tereziánských pevností, které obklopují město a některé z nich jsou přístupné i turistům. Dvacetiminutový výlet autem za hranice města vás přivede do ZOO na Svatém Kopečku, do Lázní Slatinice, zámek Náměšť na Hané, Litovel s Pivovarem Litovel, na hrad Bouzov či Helfštýn, skanzen v Příkazích. Zajímavostí je lyžařský vlek v obci Hlubočky s umělým zasněžováním a osvětlením. Destinací pro půldenní nebo celodenní výlet může být v okruhu cca 100 km oblast Jeseníků s nejvyšším vrcholem Praděd, ruční papírna a termální koupaliště ve Velkých Losinách, na jihozápadě Moravský kras se systémem jeskyní, na západě pak pohoří Beskydy se známým Valašským skanzenem. Rádi vám pomůžeme s plány na dovolenou dle vašeho gusta Přijeďte i Vy objevit Olomouc - neobjevený drahokam, tak jak to popisuje známý průvodce Lonely Planet.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Barvám Neutečeš 2024 - Olomouc

11.05.2024 - 11.05.2024
Výstaviště Flora

Zažij nejbarevnější běh svého života!

Inspirativní přednáška Síla autenti…

18.05.2024 - 18.05.2024
Telegraph

V průběhu interaktivního večera získáte rady a tipy od profesionální herečky, která své bohaté zkušenosti ze světa…

Beerfestu street 2024 - Olomouc

22.05.2024 - 25.05.2024
Olomouc

Nová scéna olomouckého Beerfestu. Kromě programu na Korunní pevnůstce chystáme i akci na Dolním náměstí. Ta začne už ve…

Grizly fest 2024 - Olomouc

08.06.2024 - 08.06.2024
Grizly, Chválkovice…

Exkurze do oříškárny, skvělé jídlo a zábava pro celou rodinu. Open-air oříškový festival GRIZLY FEST se blíží.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete