Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartman Svoboda - Svoboda nad Úpou

Svoboda nad Úpou

Nabízíme luxusní ubytování za skvělou cenu ve Svobodě nad Úpou ubytování v Krkonošich nedaleko autobusového a vlakového nádraží, avšak na klidném a slunném místě u lesa. Z apartmánu Svoboda je nádherný výhled na Krkonoše.Lůžka jsou rozdělena na dvoulůžkový pokoj, čtyřlůžkový pokoj, obývací pokoj s přistýlkou pro dvě osoby. K dispozici je kompletně vybavená moderní kuchyň. Ve velké koupelně je spr…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sluneční Stráň 305, Svoboda nad Úpou
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Svoboda nad Úpou

Fotogalerie k článku

Nabízíme luxusní ubytování za skvělou cenu ve Svobodě nad Úpou ubytování v Krkonošich nedaleko autobusového a vlakového nádraží, avšak na klidném a slunném místě u lesa. Z apartmánu Svoboda je nádherný výhled na Krkonoše.

Lůžka jsou rozdělena na dvoulůžkový pokoj, čtyřlůžkový pokoj, obývací pokoj s přistýlkou pro dvě osoby. K dispozici je kompletně vybavená moderní kuchyň. Ve velké koupelně je sprchový kout, umyvadlo, WC a automatická pračka. Druhé WC. K vašemu pohodlí poslouží i terasa se zahradním nábytkem. K dispozici je i TV, satelit, WiFi Internet, DVD a CD přehrávač, rádio a společenské hry pro dospělé i pro děti. Parkování je u apartmánu zdarma. Místo pro max. 4 auta. V zimním období je silnice udržovaná, apartmán je vždy bez problému přístupný. Obytná plocha je 100m². Terasa 25m².

Možnosti stravování

Bez stravování. K dispozici je kompletně vybavená moderní kuchyň se sklokeramickou deskou, ledničkou, horkovzdušnou a mikrovlnnou troubou, a jiné.

Popis okolí

Svoboda nad Úpou je výchozím místen pro oblast Východních Krkonoš. Lze odtud vyjet do Pece pod Sněžkou, Velké a Malé Úpy, Trutnova a Janských Lázní. V obci je infocentrum, půjčovna lyží, kol, kavárny, obchůdky, bowling a další vybavenost. Pro zimní rekreaci lze využít lyžařské areály v Svobodě nad Úpou, Peci pod Sněžkou 12km, Janských Lázních 3km, Velké Úpě, Mladých Bukách a pod. Poskytují dostatek příležitostí pro sjezdové i běžecké lyžování a snowboarding. V těchto střediscích je možné si vypůjčit sportovní vybavení. Doprava do těchto areálů je zajištěna skibusem zdarma. Pro letní rekreaci nabízí okolí Svobody nad Úpou výborné podmínky pro pěší horskou turistiku i cykloturistiku. Lanové dráhy jezdí na Sněžku i na Černou horu. K dispozici jsou vyjížďky na koních, vyhlídkové lety z letiště Vrchlabí - Lánov.

Dalšími možnostmi jsou návštěvy muzeí - Jilemnice, Vrchlabí, Obří důl, Trutnov, Žacléř, ZOO a safari ve Dvoře Králové, Adršpašské skály, návštěva zámků Náchod, Kuks, Ratibořice. Lze navštívit kryté bazény v Janských Lázních, v Trutnově nebo si zahrát golf v Mladých Bukách.

Tipy na výlet po okolí

Skiresort Černá hora je lyžařským regionem s platností společné jízdenky. Skiareál Černá hora nabízí návštěvníkům rozmanité lyžařské terény. Skiareál v Janských Lázních disponuje 8-mi místnou kabinkovou lanovou dráhou, sjezdovými tratěmi všech druhů obtížnosti, patřící k nejdelším v Čechách délka až 3 km, sáňkaři mohou využít jedinečné 3,5 km dlouhé Černohorské sáňkařské cesty. Lyžařský areál DUNCAN se nachází ve Svobodě nad Úpou směr Janské Lázně. Lyžařský areál v Peci pod Sněžkou je jedním z největších lyžařských areálů ve východních Krkonoších. Lyžařský areál Mladé Buky v Krkonoších nabízí lanovou dráhu, 8 vleků, 5 km sjezdovek, Snowpark, Kidpark, ski školu a půjčovnu lyží.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Velikonoční veselí 2024 - Špindlerů…

30.03.2024 - 30.03.2024
náměstí

Velikonoční svátky ve Špindlerově Mlýně, zábavné sobotní odpoledne.

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete