Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmán Tyršovka - Třeboň

Třeboň

Ubytování tvoří 2 pokoje s televizí až 6 lůžek a přistýlka, balkón, velká koupelna s rohovou vanou, kuchyňka, samostatné sociální zařízení. Do apartmánu je samostatný přístup po vlastním schodišti.Ubytování bude zejména vyhovovat potřebám vícečlenné rodiny, ideální je pro zákazníky, kteří si potrpí na klidné soukromí. Velmi vhodné je rovněž pro ubytování skupinky přátel, kteří si přejí společnou …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Tyršova 604, Třeboň
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Třeboň

Fotogalerie k článku

Ubytování tvoří 2 pokoje s televizí až 6 lůžek a přistýlka, balkón, velká koupelna s rohovou vanou, kuchyňka, samostatné sociální zařízení. Do apartmánu je samostatný přístup po vlastním schodišti.Ubytování bude zejména vyhovovat potřebám vícečlenné rodiny, ideální je pro zákazníky, kteří si potrpí na klidné soukromí. Velmi vhodné je rovněž pro ubytování skupinky přátel, kteří si přejí společnou dovolenou. Lázeňským hostům pobyt v Tyršovce přinese klid a pohodu pobyt v tiché, nerušné ulici, vzdálené jen pár minut chůze na procedury.Jako samozřejmost poskytujeme:- možnost parkování v uzamykatelné zahradě, případně po dohodě v garáži,- možností posezení ve velké zahradě se zahradním grilováním,- přímo domě je k dispozici samostatná kolárna.Hostům po dohodě zajistíme dopravu z vlakového nádraží včetně zavazadel.Na požádání zajistíme služby půjčovny kol a dopravu taxislužbou. V Třeboni je k dispozici i půjčovna lodí.Uvnitř domu platí zákaz kouření.

Možnosti stravování

v samostatné kuchyňce. V okolí je mnoho restaurací.

Popis okolí

Apartmán se nachází v prostorné, v roce 2006 zrekonstruované, vile z první republiky v poklidné vilové čtvrti jihočeského lázeňského městečka Třeboň. Vzdálenost od centra města je cca 5 minut chůze, stejně tak vzdálenost na hlavní autobusové je cca 3 minuty chůze a na vlakové nádraží je asi 15 minut chůze.Nedaleko apartmánu se nachází třeboňský rybník Svět s možností koupání a opalování na písečných plážích.Třeboňsko oplývá hustou sítí cyklostezek, zejména v okolních lesích a po hrázích stovek rybníků. Třeboň je typická množstvím restaurací, hospod , hospůdek , které se nachází i na všech trasách stezek pro pěší i cyklisty v okolí.V blízkosti apartmánu se také nachází vyhledávané slatinné Bertiny lázně a Lázně Aurora s nově rekonstruovaným bazénovým komplexem se slanou vodou. Ubytování v apartmánu je vhodné i pro lázeňské hosty léčící se v lázeňském zařízení, kteří preferují nevázané ubytování v soukromí.Třeboňsko je vyhledávané nejen lázeňskými hosty, ale i milovníky cyklistiky, rybaření a houbaření.

Tipy na výlet po okolí

Více informací naleznete na www.trebon-mesto.cz.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete