Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmán Vanessa - Černá v Pošumaví

Černá v Pošumaví

Poskytujeme ubytování v apartmánech přímo u jezera Lipno s vlastní písečnou pláží, dovolená na Šumavě v našem rodinném penzionu, obec Černá v Pošumaví. Možnosti jsou bazén se zakrytím, rybaření, pronájem lodí, rybářské povolenky, sportovní dovolená, turistika, cykloturistika, golf, kánoe, tenis. Vhodné jako rodinná dovolená s dětmi - dětské hřiště. Zajistíme zimní pobyty, snowboarding, lyžování s…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Bližná/25, Černá v Pošumaví
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Černá v Pošumaví

Fotogalerie k článku

Poskytujeme ubytování v apartmánech přímo u jezera Lipno s vlastní písečnou pláží, dovolená na Šumavě v našem rodinném penzionu, obec Černá v Pošumaví. Možnosti jsou bazén se zakrytím, rybaření, pronájem lodí, rybářské povolenky, sportovní dovolená, turistika, cykloturistika, golf, kánoe, tenis. Vhodné jako rodinná dovolená s dětmi - dětské hřiště. Zajistíme zimní pobyty, snowboarding, lyžování skiareal Hochficht, lyžování Lipno Kramolín, běžecké trasy na Šumavě, bruslení na jezeře Lipno.

Možnosti stravování

Společenská místnost s barem je našim hostům v každou denní i noční dobu k dispozici. V této místnosti servírujene snídaně od 8,00 do 9,30 hod formou bufetu. Při menším počtu osob než 5 nabízíme snídaně kontinentální.Na obědy a večeře si můžete dojít do přilehlých restaurací, které je zde nesčetné množství.

Popis okolí

Nově postavený apartmánový komplex Vanessa se nachází na soukromém pozemku o velikosti 3500 m2, na velmi klidném místě mezi lesem a břehem jezera, přímo u Lipenského jezera, od obce Černá v Pošumaví vzdálený pouze 2 km.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete