Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmán Věra - Babylon

Babylon

Apartmán se nachází na okraji obce nedaleko rybníka, na jehož březích bylo vybudováno velmi dobře vybavené přírodní koupaliště.Obývací pokoj je vybaven obývací stěnou, rozkládací sedací soupravou, televizí se sat. příjmem, WiFi připojením k internetu. Ložnice 2x šatní skříň, komoda, 2x postel, televize s DVB-T příjmem. Koupelna se sprchovým koutem, pračkou aj. standardním vybavením. Na zahradě je…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Babylon 53, Babylon
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Domažlice
Obec
Babylon

Fotogalerie k článku

Apartmán se nachází na okraji obce nedaleko rybníka, na jehož březích bylo vybudováno velmi dobře vybavené přírodní koupaliště.Obývací pokoj je vybaven obývací stěnou, rozkládací sedací soupravou, televizí se sat. příjmem, WiFi připojením k internetu. Ložnice 2x šatní skříň, komoda, 2x postel, televize s DVB-T příjmem. Koupelna se sprchovým koutem, pračkou aj. standardním vybavením. Na zahradě je možné využít bazén a gril.

Možnosti stravování

Kuchyně je vybavená - linkou, dřezem, el. sporákem s troubou, lednicí, rychlovarnou konvicí a mikrovlnnou troubou.

Popis okolí

Obec leží v podčerchovské kotlině v rekreační oblasti obklopené četnými lesy. Poloha obce je vhodná pro cykloturistiku, lyžování a mnoho jiných sportů.Domažlice 7 Km. Státní hranice s Německem 5 km - vlakové i autobusové spojení v místě.

Tipy na výlet po okolí

Historické centrum a Chodský hrad v Domažlicích, zámek v Horšovském Týně, CHKO Český les s nejvyšší horou Čerchov, Výhledy s pomníkem J. Š. Baara a v Klenčí pod Čerchovem jeho muzeum, zámeček v Trhanově, vrch Hrádek s pomníkem Jana Sladkého Koziny a Újezd s jeho muzeem a statkem.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete