Statistika našeho portálu

  • 103 288 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmán Yvona - Bruntál

Bruntál

Velice moderně zařízený apartmán je součástí rodinného domku se samostatným vchodem v klidné čtvrti na okraji města Bruntál. Kuchyň s jídelnou pro pět osob je nadstandardně vybavená plynovým sporákem, elektrickou horkovzdušnou troubou, kávovarem, mikrovlnnou troubou a myčkou na nádobí (vše AEG-Electrolux). K sortimentu kuchyně patří také vybrané potraviny a nápoje v bio kvalitě. Obývací pokoj se …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Větrná 1810/20, Bruntál
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Bruntál
Obec
Bruntál

Fotogalerie k článku

Velice moderně zařízený apartmán je součástí rodinného domku se samostatným vchodem v klidné čtvrti na okraji města Bruntál. Kuchyň s jídelnou pro pět osob je nadstandardně vybavená plynovým sporákem, elektrickou horkovzdušnou troubou, kávovarem, mikrovlnnou troubou a myčkou na nádobí (vše AEG-Electrolux). K sortimentu kuchyně patří také vybrané potraviny a nápoje v bio kvalitě. Obývací pokoj se dvěma lůžky je dále vybaven telefonem, LCD TV se satelitním připojením, CD a DVD přehrávačem a moderním PC s připojením k Internetu. Ložnice s dvojlůžkem a přistýlkou, kde můžete využít LCD TV a připojení k Internetu. Koupelna se sprchovým koutem, WC a automatickou pračkou doplňují přírodní prostředky osobní hygieny značky Lavera.

Možnosti stravování

Vlastní.

Popis okolí

Bruntál, nejstarší město v zemích Koruny české, byl založen již v roce 1213. Obklopuje jej krásná krajina, vysoké hory a největší přehrada na území Moravy a Slezska. Historii města připomíná renesanční zámek se zámeckou zahradou a řada kostelů. Město se pyšní vyhlídkou na Uhlířském vrchu, ke které vede křížová cesta lemovaná lipovou alejí. Ve městě najdeme řadu sportovních zařízení jako je krytý plavecký bazén, koupaliště, sauna, tenisové kurty, lyžařský vlek a mnoho dalších. Milovníci kultury mohou navštívit expozice a výstavy na zámku nebo mohou využít programu kina a městského divadla. Ve městě je řada hospůdek a restaurací s příjemným posezením. V bruntálském okolí je řada cyklostezek, běžeckých tratí a také dalších možností k výletům. Například na nedalekou přehradu Slezská Harta nebo na nejvyšší horu Hrubého Jeseníku, kterou je Praděd.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Bru…

14.11.2024 - 14.11.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Bruntále.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Krn…

21.11.2024 - 21.11.2024
Krnov

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Krnova.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Rým…

28.11.2024 - 28.11.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Rýmařově.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete