Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmánový dům Andrea - Zdíkov

Zdíkov

Nově otevřený apartmánový dům se nachází v krásném šumavské přírodě nedale lyžařského areálu Zadov a nabízí ubytování v komfortních apartmánech v klidném prostředí u lesa. Dům je situován v uzavřené zahradě s velkým dětským hřištěm, venkovní bazén, parkování přímo u domu v uzavřeném dvoře. Apartmány 2+KK jsou komfortně vybaveny, každý má vlastní ložnici, obývák spojený s kuchyňským koutem, koupel…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Masákova Lhota 53, Zdíkov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Zdíkov

Fotogalerie k článku

Nově otevřený apartmánový dům se nachází v krásném šumavské přírodě nedale lyžařského areálu Zadov a nabízí ubytování v komfortních apartmánech v klidném prostředí u lesa. Dům je situován v uzavřené zahradě s velkým dětským hřištěm, venkovní bazén, parkování přímo u domu v uzavřeném dvoře. Apartmány 2+KK jsou komfortně vybaveny, každý má vlastní ložnici, obývák spojený s kuchyňským koutem, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Ke standarnímu vybavení patří TV se sat. příjmem, připojení k internetu WIFI. Možnost zapůjčení postýlky a dětské jídelní židle.

Možnosti stravování

Stravování možné zajitit obědy popř večeře - formou menu polévka + hlavní jídlo + salát nebo moučník - cena za celé menu 60 Kč, dětské menu 40 kč.

Popis okolí

Dům je siutován na trase Zdíkov - Zadov - Churáňov, tj 3 km přímo od lyžařského areálu Zadov, další lyžařská střediska Nové Hutě, Kvilda, Kašperské Hory jsou vzdáleny do 15 km. V létě je zde řada cyklotras vedoucí např. směr Kvilda, prameny Vltavy, Borová Lada a okolí je vhodné i pro pěší turistiku, houbaření, je zde velmi klidné prostředí přímo za penzionem jsou lesy, louky...vhodné na procházky.

Tipy na výlet po okolí

Hrad Kašperk - 15 km, Vimperský zámek 8 km, doporučujeme výlety i do zahraničí např. do Bavorského lesa. Krásný výlet je např na Javornickou rozhlednu, ze ktere je vidět i náš penzion, nebo na Boubínskou rozhlednu spojenou s návštěvou Boubínského pralesa.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete