Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány a hostel Bambino - Praha

Praha

Hledáte levné ubytování v blízkosti centra Prahy? Plánujete obchodní cestu nebo prázdninový víkend v Praze? Obraťte se na nás!Náš hostel se nachází 10 minut metrem od centra Prahy Muzeum, v blízkosti stanice metra Roztyly. Ubytovací kapacity čítají 30 pokojů od jednolůžkových až po šestilůžkové. Součástí hostelu je i bazén a parkování. Některé pokoje mají vlastní sociální zařízení, některé jsou s…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
5/5, Praha
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Hledáte levné ubytování v blízkosti centra Prahy? Plánujete obchodní cestu nebo prázdninový víkend v Praze? Obraťte se na nás!

Náš hostel se nachází 10 minut metrem od centra Prahy Muzeum, v blízkosti stanice metra Roztyly. Ubytovací kapacity čítají 30 pokojů od jednolůžkových až po šestilůžkové. Součástí hostelu je i bazén a parkování. Některé pokoje mají vlastní sociální zařízení, některé jsou sdílené. Záleží na preferencích klientů. K dispozici je pro vás připraveno 10 dvoulůžkových, 10 třílůžkových, 10 čtyřlůžkových pokojů s vlastním WC i společným WC a sprchou, 4 apartmány, které mají společné sociální zařízení. Hostel má též svůj vlastní venkovní bazén a je tu možnost parkování.

Bambino hostel - levné ubytování v Praze. Vybavení apartmánů: Sprcha, vana, WC, TV, rádia,Wi-fi, lednice, ručníky, recepce, parkování, úschovna zavazadel, dětský koutek, pískoviště, hračky k zapůjčení, stolní hry, venkovní bazén. Hostel disponuje dvěma menšími společenskými místnostmi, kde se podávají kontinentální snídaně, a kterou lze využít i pro pořádání firemního školení. Náš hostel je "pet friendly" – tedy je možné ubytování se psem či jiným domácím mazlíčkem, který je vychovaný a čistotný. Cena za domácího mazlíčka je 200,- Kč / noc

Možnosti stravování

Možnost dokoupení snídaní 95,-Kč/osoba , či nedaleko 2 min chůze naše restaurace.

Popis okolí

Metrem jste za 10 minut na Václavském náměstí, za 20 minut na Staroměstském náměstí a zhruba 35 minut Vám bude trvat cesta k Pražskému hradu, na jehož virtuální prohlídku se můžete vydat již zde www.praha-hrad.cz. Za 25 minut se dostanete ke Karlovu mostu či Národnímu divadlu a cesta do pražské ZOO www.zoopraha.cz se dostanete přibližně za 35 min. Praha nabízí mnoho památek a atrakcí. Pokud jste v Praze poprvé, měli byste vidět centrum města, které se rozprostírá na obou březích řeky Vltavy. Na pravém břehu se můžete zajít podívat na Václavské náměstí, kde se nachází Národní muzeum. Když půjdete na severozápad, dojdete na Staroměstské náměstí, kde naleznete radnici a světoznámý pražský orloj. Dále můžete přejít řeku po Karlově mostu, který byl postaven v polovině 14. století a ocitnete se na Malé straně, na levém břehu Vltavy. Nejúžasnější památka je, kromě krásných barokních a gotických kostelů, ikonický pražský hrad, sídlo prezidenta České republiky. Nakupování v Praze: Nejbližší a zároveň jedno z největších nákupních center v Praze se nachází jen 7 minut autobusem od hostelu. Je na stanici metra Chodov a nabízí výběr z mnoha obchodů a zboží: šaty, boty, elektronika, kosmetika, knihy atd. Můžete zde nejen nakupovat, ale také strávit příjemné odpoledne v místních restauracích a kavárnách či v kinech. Nejbližší kino je 2 zastávky metrem od Chodova – stanice Háje poslední stanice metra C.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Smažáková pětka ve Vinohradském Par…

24.04.2024 - 30.04.2024
Vinohradský Parlament

Smažený sýr neboli smažák patří u Čechů mezi nejoblíbenější bezmasé pokrmy už desetiletí a v různých variantách se s…

Noční běh pro Světlušku v Praze 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Výstaviště

Noční běh pro Světlušku se z Moravy přesouvá do hlavního města. K pátému letošnímu nočnímu běhu odstartují běžci od…

Dílna všímavosti: Ruka mine bok, sl…

25.04.2024 - 25.04.2024
Meditační zahrada HAMU

PREMIÉRA V Meditační zahradě HAMU S sebou: mobil a sluchátka

Noční koloběžkování 2024 - Praha

27.04.2024 - 27.04.2024
Topsports centrum -…

Noční koloběžkování 2024 již tradičně otevře sezónu nejen pro všechny milovníky koloběžkování, ale i naplno otevře síť…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete