Statistika našeho portálu

  • 102 246 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Adam - Turnov

Turnov

Dva prostorné apartmány cca 60 m2. Na každé pokoji 3 pevná lůžka a k dispozici 2x přistýlka. V každém apartmánu je kuchyňský kout, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. Dále televize, satelit, internetové připojení a sociálka s wc na každém pokoji. Jedná se o spíše luxusnější ubytování v centru historické části. Nyní nově k dispozici zimní zahrada s lávovým grilem. Jinak parkování v objektu a …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jiráskova 122, Turnov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Turnov

Fotogalerie k článku

Dva prostorné apartmány cca 60 m2. Na každé pokoji 3 pevná lůžka a k dispozici 2x přistýlka. V každém apartmánu je kuchyňský kout, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. Dále televize, satelit, internetové připojení a sociálka s wc na každém pokoji. Jedná se o spíše luxusnější ubytování v centru historické části. Nyní nově k dispozici zimní zahrada s lávovým grilem. Jinak parkování v objektu a k dispozici je bazén 3,5 a 5,5m.

Možnosti stravování

Můžeme nabídnout snídaně za 100,- Kč na osobu - jedná se o větší snídani vajíčka, párky, obložený talíř, džus, káva a čaj. Někdy i vlastní moučníky.Jinak k dispozici cca 15 restaurací v blízkém okolí do 1 km.

Popis okolí

Atraktivní místo v centru historického Turnova u Mikulášského kostela. V blízkém okolí do 10 km je možně vykonat spoustu atraktivních výletů např. zámek Sychrov, Hrubý Rohozec a Hrubá Skála. Hrady Valdštějn, Frydštějn, Rotštejn, Zbirohy, Vranové, Drábské Světničky a Valečov 15 km a nejhezčí hrad Kost 15 km. Skály a skalní město - Hruboskalsko, Suché skály a Pantheon - Malá Skála, Betlémské skály, Klokočské skály, Příhrazské skály, Borecké skály do 15 km a Prachov 20 km. Nejhezčí dominanta je Kozákov 744 m. Za dobrého počasí člověk shlédne téměř 1/3 Česka.

Tipy na výlet po okolí

Možnost turistiky, cykloturistiky a vodní turistiky - řeka Jizera.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

05.05.2024 - 05.05.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na Neděli 5. května 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete