Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Antonin - Batňovice

Batňovice

Apartmán Vyhlídka je nově zrekonstruován a moderně vybaven. Zde se nachází obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem 2 plotýnková varná deska, lednice, mikrovlnná trouba, topinkovač, kachlová kamna, TV. Dvě dvoulůžkové ložnice. Koupelna s vanou, umyvadlem, WC a pračkou. Topení centrální plynové, v kuchyni a koupelně je podlahové vytápění. Využít mohou hosté i velkou zahradu před domem s otevřen…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Batňovice 26, Batňovice
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Batňovice

Fotogalerie k článku

Apartmán Vyhlídka je nově zrekonstruován a moderně vybaven. Zde se nachází obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem 2 plotýnková varná deska, lednice, mikrovlnná trouba, topinkovač, kachlová kamna, TV. Dvě dvoulůžkové ložnice. Koupelna s vanou, umyvadlem, WC a pračkou. Topení centrální plynové, v kuchyni a koupelně je podlahové vytápění. Využít mohou hosté i velkou zahradu před domem s otevřeným ohništěm. Parkování v uzavřené, prostorné zahradě. Nekuřácký objekt.

Možnosti stravování

Vlastní

Popis okolí

Klidné místo v rekreačním domě ve vesnici.

Tipy na výlet po okolí

Pokud chcete navštívit Krkonoše, Janské Lázně, Orlické Hory, Adšpašské Skály, Jestřebí Hory, Muzeum Bratří Čapků v Malých Svatoňovicích, Babiččino údolí s Ratibořicemi, či zámky Nové Město nad Metují, Náchod, Rychnov nad Kněžnou, Kuks, a nebo ZOO Dvůr Králové nad Labem, pevnost Josefov, přehrada Rozkoš, síť válečných pohraničních opevnění s bunkry, polské lázně Kudowa Zdroj, vše je od nás na dosah.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete