Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Avalanche - Dolní Moravice

Dolní Moravice

Krásné ubytování v okouzlující krajiněpřímo pod PradědemNově vybudované rodinné apartmány Avalanche v Dolní Moravici nabízejí krásné ubytování v okouzlující krajině, a to za rozumné ceny. V těsné blízkosti se nalézají nejkrásnější místa Hrubého Jeseníku. Malá Morávka je vzdálena pouhé 3 km, věhlasné lázně Karlova Studánka a Praděd 12 km.Apartmány jsou součástí hotelového komplexu Avalanche, který…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Areál hotelu Avalanche, Dolní Moravice
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Bruntál
Obec
Dolní Moravice

Fotogalerie k článku

Krásné ubytování v okouzlující krajiněpřímo pod PradědemNově vybudované rodinné apartmány Avalanche v Dolní Moravici nabízejí krásné ubytování v okouzlující krajině, a to za rozumné ceny. V těsné blízkosti se nalézají nejkrásnější místa Hrubého Jeseníku. Malá Morávka je vzdálena pouhé 3 km, věhlasné lázně Karlova Studánka a Praděd 12 km.Apartmány jsou součástí hotelového komplexu Avalanche, který nabízí celou řadu možností trávení volného času. Najdete zde fitcentrum, bowlingovou dráhu, tenisový kurt i kulečník. Děti jistě potěší krytý bazén, trampolína nebo houpačky. Samozřejmostí je hotelová restaurace a večery je také možno trávit ve vinném sklípku, který je chloubou celého areálu.Samostatnou kapitolou je v širokém okolí jediná čtyřsedačková lanovka se zázemím, sloužící vyznavačům všech zimních sportů.

Možnosti stravování

Každý podle svého gustaHosté rodinných apartmánů Avalanche mají hned několik možností stravování. Předně je zde hotelová restaurace se skvělou kuchyní a nabídkou snídaní, polopenzí i plné penze.Ti, kteří dávají přednost vlastním kuchařským dovednostem se jistě ubytují v pokoji s kuchyňkou. Suroviny mohou nakoupit v samoobsluze v Dolní Moravici, či Malé Morávce. Nejbližší market je v Rýmařově 5 km.V okolí se také nalézá spousta dalších možností stravování, za kterými je ovšem nutno dojet. Jmenujme rýmařovský pivovar Excelent a jeho kuchyni.

Popis okolí

Krásná krajina Hrubého Jeseníku jen pár km od Pradědu, ideální pro pěší i cykloturistiku, poblíž koně, motokáry i kryté koupání. V zimě ideální podmínky jak pro běžecké, tak sjezdové lyžování a snowboarding.

Tipy na výlet po okolí

Praděd, Karlova Studánka, Rešovské vodopády, hrad Sovinec, Akvapark Bruntál, zámek Bruntál, zřícenina hradu Rabštejn,... vše v okruhu max 20 km.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Bru…

08.08.2024 - 08.08.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Bruntále.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Krn…

15.08.2024 - 15.08.2024
Krnov

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Krnova.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Rým…

22.08.2024 - 22.08.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Rýmařově.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Bru…

12.09.2024 - 12.09.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Bruntále.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete