Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Blata - Zámostí-Blata

Zámostí-Blata

Apartmán pro 4 - 6 osob je situovaný do podkroví rodinného domku v obci Blata, v Českém Ráji na okraji Prachovských skal. V největší části koncipované jako obývací pokoj je rozkládácí dvojlůžko, posezení s BTV, ve druhé části je kompletně vybavený kuchyňský kout varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, varná konvice, lednička, nádobí a jídelna. Na obytný prostor volně navazují dvě malé ložnice, z …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámostí - Blata 28, Zámostí-Blata
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Jičín
Obec
Zámostí-Blata

Fotogalerie k článku

Apartmán pro 4 - 6 osob je situovaný do podkroví rodinného domku v obci Blata, v Českém Ráji na okraji Prachovských skal. V největší části koncipované jako obývací pokoj je rozkládácí dvojlůžko, posezení s BTV, ve druhé části je kompletně vybavený kuchyňský kout varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, varná konvice, lednička, nádobí a jídelna. Na obytný prostor volně navazují dvě malé ložnice, z toho jedna na tzv. hambalku. Součástí apartmánu je koupelna s vanou, toaleta a předsíň. Povlečení a ručníky jsou samozřejmostí. K dispozici je WiFi připojení, venkovní posezení s grilem, prostorná zahrada a sauna. Možné je i zapůjčení horských kol.

Možnosti stravování

Vlastní vaření, v okolí restaurace.

Popis okolí

Okolí je ideálním místem pro sportovní aktivity cykloturistika, pěší turistika, geocaching, horolezectví, stejně tak i pro poznávání kulturních a historických památek.

Tipy na výlet po okolí

V okolí do 10 km se nachází Prachovské skály, Jinolické rybníky, Podtrosecká údolí, Plakánek, Vyskeř, Hruboskalsko, zámky Humprecht a Hrubá Skála, hrady Trosky a Kost, města Jičín historické město, aquapark, možnost nákupů, restauracea Sobotka. V okolí do 20 km se nachází Velíš, Kozákov, Betlémské skály, Mužský, Drábské světničky, Skalní bludiště u Besedic, Malá Skála, Drábovna, Klokočské Skály, Suché skály, hrady/zříceniny Kumburk, Valdštejn, Rotštejn,Valečov, zámky Hrubý Rohozec, Sychrov, Dětenice a město Turnov. Do hodiny jízdy autem jsou ZOO ve Dvoře Králové, Kuks, Liberec, Jizerské hory, Krkonoše a další zajímavá místa.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete