Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Bramborka - Janov nad Nisou

Janov nad Nisou

Chata s nově zrekonstruovanými apartmány v klidném prostředí stranou od silnice vedoucí z Jablonce nad Nisou k lyžařskému areálu Severák. Každý apartmán je dvoupokojový, s vlastní koupelnou a vybaveným kuchyňským koutem. Možnost Wi-Fi připojení. K dispozici také společenská místnost s biliárem a krbovými kamny, hřiště, terasa, venkovní stolní tenis. Parkování u chaty. Jablonecká přehrada a bazén …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Janov nad Nisou 2, Janov nad Nisou
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Janov nad Nisou

Fotogalerie k článku

Chata s nově zrekonstruovanými apartmány v klidném prostředí stranou od silnice vedoucí z Jablonce nad Nisou k lyžařskému areálu Severák. Každý apartmán je dvoupokojový, s vlastní koupelnou a vybaveným kuchyňským koutem. Možnost Wi-Fi připojení. K dispozici také společenská místnost s biliárem a krbovými kamny, hřiště, terasa, venkovní stolní tenis. Parkování u chaty. Jablonecká přehrada a bazén 5 km.

Možnosti stravování

Vlastní - každé apartmá má vlastní kuchyňský kout lednička, mikrovlnná trouba,sporák nebo dvouplotýnkový vařič, rychlovarná konvice, toaster, u větších apartmá myčka nádobí . Nejbližší restaurace 10 minut pěší chůze.

Popis okolí

U chaty je hřiště, ohniště, potok, malé pískoviště s bazénkem pro malé děti. V okolí lesy, turistické cesty, cyklostezky, rozhledny, přehrada na koupání 5 km. Asi 700 m od chaty je bobová dráha s celoročním provozem a sportovním koutkem pro děti.

Tipy na výlet po okolí

Rozhledny Slovanka nejstarší kovová rozhledna v Čechách , Bramberk, Královka, Trniště. Skalní hřib, přehrady Černá Nisa, Josefův Důl, Nová Louka s loveckým zámečkem nyní restaurace , Kristiánov bývalá sklářská osada . Liberec s Ještědem, ZOO, zábavním centrem Babylon 15 km.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete