Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Cestář - Boží Dar

Boží Dar

Apartmány Cestář se nachází na okraji města Boží Dar, sportovním a turistickém centru Krušných hor. Ubytování nabízíme ve 4 moderně zařízených apartmánech pro rodinnou i individuální rekreaci, pro skupiny, firemní a společenské akce apod. V apartmánech je celkem k dispozici 11 lůžek a 9 přistýlek. V přízemí je společenská místnost, kuchyně, lyžárna s vysoušečem bot a sauna s relaxačním zázemím. V…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Boží Dar 159, Boží Dar
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Boží Dar

Fotogalerie k článku

Apartmány Cestář se nachází na okraji města Boží Dar, sportovním a turistickém centru Krušných hor. Ubytování nabízíme ve 4 moderně zařízených apartmánech pro rodinnou i individuální rekreaci, pro skupiny, firemní a společenské akce apod. V apartmánech je celkem k dispozici 11 lůžek a 9 přistýlek. V přízemí je společenská místnost, kuchyně, lyžárna s vysoušečem bot a sauna s relaxačním zázemím. V apartmánech je zdarma WiFi a možnost parkování.Jedná se o nově zrekonstruovaný dům se čtyřmi moderně zařízenými apartmány nedaleko 250m skiareálu NEKLID, skiareálu NOVAKO a běžkařských tratí. Každý apartmán má obývací pokoj s TV, ložnici, kuchyňku a sociální zařízení. Parkování u objektu.

Možnosti stravování

Každý apartmán je vybaven luxusním kuchyňským koutem.

Popis okolí

Boží Dar je tím správným místem pro sport, rekreaci a odpočinek v panenské přírodě Centrálního Krušnohoří. Náhorní planiny s nadmořskou výškou nad 1 000 metrů přímo lákají a vybízejí k pohybu v Národní přírodní rezervaci Božídraské rašeliniště, Přírodním parku Zlatý Kopec nebo na území NATURY 2000 s názvem Krušnohorské plató. Průběžně upravované běžecké stopy v délce cca 70 km s návazností na stopy v sousedním Německu jsou jedny z nejkvalitnějších v České republice nejen svým profilem, ale především přírodními scenériemi, kterými jsou vedeny.

Tipy na výlet po okolí

Ke sjezdovému lyžování a snowboardinku jsou přímo v obci určeny dva lyžařské areály pro děti, začátečníky a mírně pokročilé. Na jeden z nich pak navazuje Ski areál Boží Dar – Neklid se špičkovým českým Snowparkem, Klínovec jih a následně Klínovec sever, na kterých jsou k dispozici celkem 2 lanové dráhy a 11 lyžařských vleků. V Božím Daru jsou též doprovodné služby pro turisty jako lyžařské snowboardové školy, půjčovny sportovního vybavení, balneo, masáže, směnárny, snowtubing apod.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Beer&Grill Fest vol. 2 2024…

03.05.2024 - 04.05.2024
Promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 2. ročník festivalu Thermal Beer & Grill Fest, kde budou moci ochutnat piva od malých i…

25. ročník Mattoni Grand drink 2024…

04.05.2024 - 04.05.2024
u hotelu Thermal

První květnovou sobotu proběhne 25. ročník mistrovství světa v míchání nealko koktejlů: Mattoni Grand drink. Akce je…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete