Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Dolce v Krkonoších - Trutnov

Trutnov

Rekreační areál Dolce Vás zcela jistě okouzlí svým umístěním uprostřed poklidné přírody, na úpatí hor Krkonoš, nedaleko města Trutnova. Areál je otevřený od začátku dubna do konce října (dále na dotaz) a je vhodný pro rodiny s dětmi, seniory, sportovně založené klienty, rybáře, houbaře, relaxaci, turistiku, cyklistiku, školní pobyty, firemní akce apod. Nabízíme hned několik variant ubytování: Zděné rekreační domky různých standardů: dvo…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Oblanov 37, Trutnov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Trutnov

Fotogalerie k článku

Rekreační areál Dolce Vás zcela jistě okouzlí svým umístěním uprostřed poklidné přírody, na úpatí hor Krkonoš, nedaleko města Trutnova. Areál je vhodný pro rodiny s dětmi, seniory, sportovně založené klienty, rybáře, houbaře, relaxaci, turistiku, cyklistiku, školní pobyty, firemní akce apod.

Nabízíme hned několik variant ubytování: Zděné rekreační domky kategorie standard nebo turistik: dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, vlastní sociální zařízení (wc, sprchový kout), balkón, rodinné pokoje pro 4 - 6 osob (2 oddělené pokoje, ve větším pokoji posezení, sociální zařízení - wc, sprchový kout, terasa.

Finské chaty - dřevěné chaty pro 7 - 8 osob. V chatě pro 7 - 8 osob jsou dva oddělené pokoje, sprchový kout s teplou vodou, wc a menší kuchyňka (lednička, mikrovlnka, rychlovarná konvice, jedno či dvouplotýnkový vařič, nádobí - talíře, hrníčky, příbory).

Patro finské chaty - pokoj pro 4 osoby s vlastním vchodem, sociálním zařízením a lednicí.

Ložní prádlo, povlečení jsou samozřejmostí.

Pro příznivce karavaningu a stanování kemp disponuje dostatečně velkou travnatou plochou s přípojkami elektrické energie. V kempu najdete: udržovné sociální zařízení, sociální zařízení pro zdravotně postižené, samoobslužná kuchyňka (dřezy s teplou vodou, rychlovarná konvice, vařiče, společná lednička a mrazák), ohniště, zastřešené venkovní posezení s grilem, sanitbox - výlevka chemických wc, prádelna.

Pronájem plně vybavených rodinný stanů  - při vstupu ani v celém prostoru stanu nemusíte sklonit hlavu, vyspíte se na pohodlných matracích. K dispozici budete mít kuchyňku s vařičem, lednicí, rychlovarnou konvicí a kompletním nádobím. Stan je uzamykatelný. Ve stanu si rozsvítíte, uvaříte, vychladíte pivo, nabijete mobil či digitální fotoaparát...Stan je před příjezdem postaven a připraven....stačí se jen nastěhovat.

Domácí mazlíčci jsou u nás vítáni!

Stylová restaurace vás jistě okozlí svým vzhledem a příjemnou atmosférou. K pobytu je možné zakoupit bufetové snídaně, polopenzi. V restauraci je kromě klasického posezení k dispozici i taneční parket, posezení u krbu, dětský koutek, letní venkovní terasa s výhledem na nádrž.

V letních měsících jsou v provozu kiosky s rychlým občerstvením, kde se v hlavní sezóně můžete těšit na živou hudbu každý víkend (dle počasí). 

Nedílnou součást areálu tvoří: přírodní nádrž s travnatou pláží a tobogánem, sportovní areál (beachvolejbal, tenisový kurt, volejbalový kurt, minigolfové hřiště), stolní tenis, půjčovna horských hor, půjčovna drobných sportovních potřeb, dětské hřiště, pískoviště, prolézačky, trampolína a skákací hrad.

Letní aktivity: koupání, rybolov, akce pro děti, lukostřelba, živá hudba každou sobotu (dle počasí), denně grilování u kiosku, procházky, houbaření, turistika, cyklistika...

Další služby areálu: WiFi zdarma na recepci a v restauraci,  prodejna potravin a základních hygienických potřeb (otevřeno červenec, srpen), infocentrum - poskytování informací, prodej pohledů, známek, turistických a cyklistických map, upomínkových předmětů, úschova cenných předmětů, turistická razítka, vizitky, deníky . . .

Tipy na výlet po okolí

Turisticky zajímavé okolí: Zoo se Safari, dělostřelecká tvrz Stachelberg, Sněžka, Stezka v korunách stromů, Adršpašsko-teplické skály, areál Černá hora - turistika, cyklostezky, sjezdy na horských koloběžkách, lanovka, rozhledna, přírodní zajímavosti, zámek Ratibořice a Babiččino údolí, jízdy na horských kárách, lanový park a lanový baby-park, bobové dráhy, jízdy na koních, vyhlídkové lety, muzea, galerie, naučné stezky, cyklotrasy, turistické trasy...

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Velikonoční veselí 2024 - Špindlerů…

30.03.2024 - 30.03.2024
náměstí

Velikonoční svátky ve Špindlerově Mlýně, zábavné sobotní odpoledne.

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete