Statistika našeho portálu

  • 102 246 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Domeček - Třeboň

Třeboň

DOMEČEK se nachází v klidné vilové čtvrti. Nabízí se zde příjemné letní posezení ve vyhrazené části zahrady, možnost zapůjčení grilu. Doporučujeme rodinám s dětmi, nebo menším skupinkám - až 6 lidí. V objektu jsou dva pokoje, kuchyň, sociální zařízení, kuchyňka, vlastní vchod, možnost úschovy kol a parkování před objektem. Okolí Třeboně přímo láká k cykloturistice, tedy doporučujeme kola s sebou,…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Riegrova 414 414, Třeboň
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Třeboň

Fotogalerie k článku

DOMEČEK se nachází v klidné vilové čtvrti. Nabízí se zde příjemné letní posezení ve vyhrazené části zahrady, možnost zapůjčení grilu. Doporučujeme rodinám s dětmi, nebo menším skupinkám - až 6 lidí. V objektu jsou dva pokoje, kuchyň, sociální zařízení, kuchyňka, vlastní vchod, možnost úschovy kol a parkování před objektem. Okolí Třeboně přímo láká k cykloturistice, tedy doporučujeme kola s sebou, nebo zapůjčit v místních půjčovnách.

Možnosti stravování

Vlastní, k dispozici vybavená kuchyňka s ledničkou, rychlovarnou konvicí, elektrickým vařičem, mikrovlnou troubou. Nesčetné množství restaurací v blízkém okolí.

Popis okolí

Klidná vilová čtvrť s přírodou, blízko všude.

Tipy na výlet po okolí

Schwarzenberská hrobka, zámek v Třeboni, rybník Svět a okolní rybníky. Poblíž: Novohradské hory, Hluboká nad Vltavou, Červená Lhota, Jindřichův Hradec, České Budějovice a další.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete