Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Frymburk - Frymburk

Frymburk

Ubytování v nově otevřených apartmá rodinného domku na pláži jezera Lipno. Jedná se o 2 x 4 lůžkové a 1x 6 lůžkové apartmá. Jsou zařízena ve vyšším standartu , mají krb, připojení na internet, zimní zahradu s překrásným výhledem na jezero Lipno a okolní zeleň, venkovní terasu se vstupem na zahradu s možností grilování, ze které se jde přímo na veřejnou pláž občerstvení, volejbal. hřiště, prolézač…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Frymburk 102, Frymburk
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Frymburk

Fotogalerie k článku

Ubytování v nově otevřených apartmá rodinného domku na pláži jezera Lipno. Jedná se o 2 x 4 lůžkové a 1x 6 lůžkové apartmá. Jsou zařízena ve vyšším standartu , mají krb, připojení na internet, zimní zahradu s překrásným výhledem na jezero Lipno a okolní zeleň, venkovní terasu se vstupem na zahradu s možností grilování, ze které se jde přímo na veřejnou pláž občerstvení, volejbal. hřiště, prolézačky pro děti . Je určeno pro klienty preferující klid a soukromí.

Možnosti stravování

Stravování vlastní, nebo možné v blízkých restauracích cca 50 m od apartmánu.

Popis okolí

Okolo domu vede páteřní cyklostezka, možné krásné pěší výlety přírodou jsme přímo u lesa . Vhodné též pro rybářské pobyty, možnost vyřízení rybářské povolenky a zapůjčení pramice. V místě 100 m od apartmá největší aquapark v jižních Čechách, wellness centrum, thajské masáže, zábaly, různé druhy saun, solná a sněžná jeskyně, krytý bazén s tobogánem, bowling, 2 squaschové kurty, fitcentrum, 7 km od nás golfové hřiště, tenisová hala, bobová dráha. 18 km od nás vyjížďky na koních.

Tipy na výlet po okolí

Zámek Český Krumlov, Rožmberk, romantický zámek Hluboká nad Vltavou,vyhlídkové plavby parníkem po Lipně, Schwarzenberský plavební kanál, otáčivé hlediště Č. Krumlov, Plešné jezero, klášter Zlatá Koruna a Vyšší Brod.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete