Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Horní Mísečky - Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn

Nabízíme Vám ubytování v luxusních stylově zařízených čtyřlůžkových apartmánech o rozloze cca 32 m2. Vnitřní vybavení je komfortní a zároveň i útulné. Popis apartmánů: předsíň s vestavěnými skříněmi, koupelna se sprchovým koutem a WC, malá ložnice s manželským dvojlůžkem, obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou, která se rozkládá na další dvě lůžka, plně vybavený kuchyňský kout (kuchyňská lin…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Horní Mísečky - Medvědín 387, Špindlerův Mlýn
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Špindlerův Mlýn

Fotogalerie k článku

Nabízíme Vám ubytování v luxusních stylově zařízených čtyřlůžkových apartmánech o rozloze cca 32 m2. Vnitřní vybavení je komfortní a zároveň i útulné. Popis apartmánů: předsíň s vestavěnými skříněmi, koupelna se sprchovým koutem a WC, malá ložnice s manželským dvojlůžkem, obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou, která se rozkládá na další dvě lůžka, plně vybavený kuchyňský kout (kuchyňská linka, lednička, mikrovlnná trouba, sklokeramická varná deska, digestoř, varná konvice, veškeré černé a bílé nádobí, příbory, utěrky, čistící prostředky atd.), balkón. Součástí vnitřního vybavení je mimo jiné barevný TV, HiFi věž, DVD přehrávač atd.. V apartmánech je pro klienty připraven minibar (sortiment - alkoholické i nealkoholické nápoje, cukrovinky). Ke každému apartmánu náleží uzamykatelná komora na úschovu lyží a lyžařské obuvi popřípadě jízdních kol. Parkování je zajištěno zdarma u objektu nebo je možné parkovat v podzemních garážových stáních za poplatek. Ubytování s domácím zvířetem je možné za 50,- Kč/den. V ceně za ubytování je zahrnuta spotřeba vody a el. energie, závěrečný úklid, výměna ložního prádla a ručníků a utěrek na nádobí, doplňování toaletních potřeb (tekuté mýdlo v dávkovačích, toaletních papírů, čistící prostředky u kuchyňské linky). Při nástupu na ubytování je vybírána návratná kauce na vybavení apartmánu ve výši 2000,- Kč.

Možnosti stravování

V apartmánech je k dispozici plně vybavená kuchyňka. Nedaleko od našich apartmánů se nachází Jilemnická Bouda, kde je návštěvníkům k dispozici restaurace a vinárna, cca 30 m. Samoobslužné bistro. V areálu Horních Míseček, v okolí lyžařských tratí, je otevřeno několik dalších restaurací, bufetů a stánků s občerstvením.

Popis okolí

Nově vybudovaný apartmánový komplex se nachází v Krkonoších ve Skiareálu Špindlerův Mlýn, cca 15 km od Jilemnice, v atraktivním turistickém středisku našich nejvyšších hor. Apartmány jsou v nádherném horském prostředí Krkonoškého národního parku v nadmořské výšce 1035 m.n.m., a to přímo u sjezdových a bězeckých tratí - Skiareál Špindlerův Mlýn.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete