Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány - Jáchymov

Jáchymov

Apartmány se nachází na okraji lázeňské zóny v novostavbě s výtahem a jsou kompletně zařízeny pro krátkodobý a střednědobý pobyt 4 - 6 osob, včetně ložního prádla a úklidu po odjezdu. Ceny jsou za jeden den při ubytování 4 osob. Dům má bezbariérový přístup a využití apartmánů je tak možné i pro zájemce s invalidními vozíky. Jedinou bariérou je nízký práh mezi chodbou a apartmánem. Celkem je ve 4 …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
K Lanovce/1048, Jáchymov
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Jáchymov

Fotogalerie k článku

Apartmány se nachází na okraji lázeňské zóny v novostavbě s výtahem a jsou kompletně zařízeny pro krátkodobý a střednědobý pobyt 4 - 6 osob, včetně ložního prádla a úklidu po odjezdu. Ceny jsou za jeden den při ubytování 4 osob. Dům má bezbariérový přístup a využití apartmánů je tak možné i pro zájemce s invalidními vozíky. Jedinou bariérou je nízký práh mezi chodbou a apartmánem. Celkem je ve 4 apartmánech možno ubytovat až 19 osob.

Možnosti stravování

Vlastní - možnost vaření v zařízené kuchyňce nebo je možné využít některé z mnoha restaurací v okolí-nejbližší cca 100m, obchod cca 100 m.

Popis okolí

200 m do centra lázeňské zóny, 3 km od lanovky na KLínovec, 200 m od zastávky autobusu.

Tipy na výlet po okolí

Zimní sezóna: lyžování v následujících lokalitách: Klínovec, Mariánská, Neklid,Boží Dar nebo přímo v Jáchymově. Uvedené lokality jsou dosažitelné autem, linkovým autobusem nebo pěšky. V případě dostatku sněhu a použití autobusu na Boží Dar je z lokality Neklid možný dojezd na lyžích až k domu. Klínovec je dosažitelný též lanovkou z Jáchymova a návrat je opět možný na lyžích. SKI areál Boží Dar-Neklid s nadmořskou výškou 1028 m nabízí komplexní služby včetně arkoviště, půjčovny lyží, lyžařské školy a občerstvení. Ve středisku je 6 vleků o délce 300 -1000m. Sjezdovky mají lehkou a střední obtížnost, pro snowboardisty je vybudován snowpark. V areálu jsou dvě osvětlené sjezdovky s možností večerního lyžování. Jáchymov je vhodné východisko pro běžkaře, na hřebenech Krušných hor je několik udržovaných běžkařských tratí- běžecký areál Eduard, nebo Krušnohorská lyžařská magistrála na Božím Daru. Letní sezóna: vhodné východisko pro turistiku - lanovka na Klínovec, autobus na Boží Dar apod. V blízkosti je přírodní koupaliště s minigolfem. V 15 km vzdáleném Klášterci nad Ohří je nově otevřený AQUAPARK s tobogány - největší vodní atrakce v ČR. Vyjížďky na koni - Děpoltovice 10 km. Lanovka na Klínovec přepravuje kola a umožňuje tak využití cykloturistických tras na hřebenech Krušných hor. V okolí jsou vhodné lesy pro houbaření a sběr borůvek.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Street Food Market 2024 - K…

06.09.2024 - 07.09.2024
promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 4. ročník festivalu Thermal Street Food Market, který přinese pestrou přehlídku street foodu…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete