Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Klárka - Malá Úpa

Malá Úpa

*** Apartmánový dům Klárka*** Zveme Vás k rekreaci do zcela nových komfortních apartmánů v poklidné lokalitě východních Krkonoš Apartmánový dům Klárka najdete ve vysokohorské obci Malá Úpa ve výšce 1.050 m nad mořem. Čtyři čtyřlůžkové apartmány mají vlastní koupelnu a zařízenou kuchyňku. Vybavené jsou LCD televizorem, satelitem, připojením na internet a trezorem. Pro všechny apartmány je připrav…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Horní Malá Úpa, Malá Úpa
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Malá Úpa

Fotogalerie k článku

*** Apartmánový dům Klárka*** Zveme Vás k rekreaci do zcela nových komfortních apartmánů v poklidné lokalitě východních Krkonoš Apartmánový dům Klárka najdete ve vysokohorské obci Malá Úpa ve výšce 1.050 m nad mořem.

Čtyři čtyřlůžkové apartmány mají vlastní koupelnu a zařízenou kuchyňku. Vybavené jsou LCD televizorem, satelitem, připojením na internet a trezorem. Pro všechny apartmány je připraven společný salonek s venkovní terasou, televizí a malým barem. Ubytování je vhodné pro rodinnou rekreaci i malé skupiny.

Možnosti stravování

Restaurace Bowling Bar Schimmer*** Zveme vás k návštěvě rodinné restaurace s bowlingem ve východní části Krkonoš na Malé Úpě. V příjemném prostředí si můžete zahrát na 4 bowlingových drahách, posedět u otevřeného krbu, plazmové televize, využít Wi-Fi zonu nebo jen tak posedět při skleničce dobrého vína. Upečeme vám pravou italskou pizzu nebo si vyberete jinou dobrotu z bohatého jídelního lístku. Prostory restaurace jsou vhodné k pořádání firemních akcí či soukromých oslav. Ubytování pro vás zajistíme v nedalekých komfortních apartmánech, nebo přímo v objektu restaurace.

Popis okolí

V bezprostřední blízkosti objektu začíná pohádková stezka Malou Úpou přímo stvořená pro rodinný výlet. Novinkou je zcela nový 300m vzdálený skiareál přímo v centru obce. Najdete zde nejvýše položenou, 1 km dlouhou sjezdovku v ČR a malý vlek pro děti. Jako partneři Skiareálu Malá Úpa vám nabízíme nákup výhodného balíčku služeb.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

4. Pochod pro hospic 2024 - Špindle…

22.06.2024 - 22.06.2024
Špindlerův Mlýn

Srdečně Vás zveme na 4. Pochod pro hospic, jehož cílem je podpořit službu domácí hospicové péče a současně ukázat…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete