Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Loužek - Strážov

Strážov

Penzion v Loužku je nově zrekonstruovaná zemědělská usedlost-obytná část. Vhodné pro rodinnou rekreaci. Apartmány jsou v 1 patře budovy se samostatným přístupem, přízemí obývají majitelé. Každý apartmán má velký obývací pokoj, ložnici, sociální zařízení, kuchyňský kout vybavený dvouvařičem, mikrovlnou troubou, varnou konvicí a nádobím. Obytná místnost s BVT a satelitním příjmem. Dětská židle a po…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Opálka 18, Strážov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Strážov

Fotogalerie k článku

Penzion v Loužku je nově zrekonstruovaná zemědělská usedlost-obytná část. Vhodné pro rodinnou rekreaci. Apartmány jsou v 1 patře budovy se samostatným přístupem, přízemí obývají majitelé. Každý apartmán má velký obývací pokoj, ložnici, sociální zařízení, kuchyňský kout vybavený dvouvařičem, mikrovlnou troubou, varnou konvicí a nádobím. Obytná místnost s BVT a satelitním příjmem. Dětská židle a postýlka včetně lůžkovin. V obytné části není dovoleno kouřit. Bez domácích mazlíčků.

Možnosti stravování

Stravování vlastní nebo ve Strážově.

Popis okolí

Apartmány se nachází nedaleko Strážova na Šumavě na samotě vzdálené asi 1km od městečka v nádherném prostředí kde protéká říčka Jelenka. V sousedství usedlosti se nachází přírodní koupaliště. Je přímo ideální jak pro aktivní odpočinek tak i pro klid a relaxaci. V létě je možnost turistických i cykloturistických výletů po dobře značených trasách v Národním parku Šumava i za hranicemi v Bavorském lese. Okolní lesy přímo nabízejí houbaření a sběr lesních plodů.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete