Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány MM - Zdíkov

Zdíkov

Nové apartmány na okraji obce poblíž lyžařského areálu Zadov-Churáňov. Ubytování max. pro 15 osob ve třech nově vybavených apartmánech. V objektu WiFi připojení, podlahové vytápění, stůl na stolní tenis, elektronické šipky, venkovní posezení, gril, houpačky, pískoviště, dětská postýlka. Restaurace a obchody cca 10 min chůze. Klidné prostředí, v létě turistika, cykloturistika a výlety. V zimě sjez…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zdíkov 355 355, Zdíkov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Zdíkov

Fotogalerie k článku

Nové apartmány na okraji obce poblíž lyžařského areálu Zadov-Churáňov. Ubytování max. pro 15 osob ve třech nově vybavených apartmánech. V objektu WiFi připojení, podlahové vytápění, stůl na stolní tenis, elektronické šipky, venkovní posezení, gril, houpačky, pískoviště, dětská postýlka. Restaurace a obchody cca 10 min chůze. Klidné prostředí, v létě turistika, cykloturistika a výlety. V zimě sjezdové lyžování a upravené bežecké tratě.

Možnosti stravování

Vlastní vaření nebo restaurace a hotely v obci a blízkém okolí.

Popis okolí

Klidné prostředí na okraji obce v blízkosti NP Šumava s výhledem na Javorník. Lyžařský areál Zadov-Churáňov 5 km, lanové centrum 5 km, tenis 1 km, bowling 5 km. Cyklotrasy v okolí. Restaurace a obchody cca 10 min chůze.

Tipy na výlet po okolí

Jezerní a Chalupská slať, ledovcová jezera - Laka, Černé a Čertovo, řeky - Vydra a Vltava, hrady a zámky - Kašperk, Rabí, Velhartice, Vimperk, rozhledny - Javorník, Boubín.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete