Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Na Rychtě - Lipová-lázně

Lipová-lázně

Restaurace Na Rychtě vám nabízí ideální dovolenou, lyžařské kurzy nebo školy v přírodě v Lipové Lázních, malebné vesnici jesenických hor. V zimě zde můžete využít spoustu sjezdovek, běžeckých tras, na podzim a v létě cyklotrasy nebo trasy pro pěší turistiku. Můžeme Vám doporučit velký výběr léčebných a relaxačních procedur ve zdejších lázních.Ubytování vám nabízíme formou apartmánů o celkové kapa…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lipová lázně 244, Lipová-lázně
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Jeseník
Obec
Lipová-lázně

Fotogalerie k článku

Restaurace Na Rychtě vám nabízí ideální dovolenou, lyžařské kurzy nebo školy v přírodě v Lipové Lázních, malebné vesnici jesenických hor. V zimě zde můžete využít spoustu sjezdovek, běžeckých tras, na podzim a v létě cyklotrasy nebo trasy pro pěší turistiku. Můžeme Vám doporučit velký výběr léčebných a relaxačních procedur ve zdejších lázních.

Ubytování vám nabízíme formou apartmánů o celkové kapacitě 38 lůžek. Vybrat si můžete ubytování přímo v budově restaurace nebo v samostatném domku, apartmánu U Rychty, který sousedí s budovou restaurace. Jeho kapacita je 7 osob s jednou přistýlkou. U restaurace je zajištěno parkování. Apartmány jsou vybaveny předsíňkou, kuchyňkou, jídelním koutem, lednicí, rychlovarnou konvicí,mikrovlnou troubou, TV, soc.zařízením. Stravování vám zajistíme formou polopenze nebo si můžete vybrat sami z obsáhlé nabídky jídelního lístku.

Možnosti stravování

Teplá jídla se podávají od 10:00 do 21:00. Vybrat si můžete ze široké nabídky hotových jídel i minutek za přijatelné ceny. Nabízíme vám také velký výběr hotových jídel i minutek. Snídaně, polopenze, terasa.

Popis okolí

Jeseníky - zima V obci Lipová-lázně se nachází lyžařské středisko Miroslav a několik menších vleků, ve vzdálenosti do 12 km lze využít služeb středisek Ramzová, Petříkov, Ostružná, Červenohorského sedla, popř. Ovčárny Praděd. V Horní Lipové a v Jeseníku se nachází upravované běžecké tratě. V Lipové-lázních i v nedalekém Jeseníku lze využít služeb fitcenter posilovna, sauna, solárium, masáže, můžete si zajít na squash do Relaxcentra v Domašově nebo na krytý bazén Lázně Jeseník, Česká Ves. další zajímavosti: Chata Parpsek, Chata Švýcárna, ... Lázeňské procedury V bezprosřední blízkosti se nachází Lázně Dolní Lipová, kde lze zakoupit léčebné a rehabilitační procedury jako masáže, koupele, zábaly či saunu.

Tipy na výlet po okolí

V okolí se nalézá spoustu zajímavých míst, které je možno navštívit - zámky v Javorníku a Velkých Losinách, vodní tvrz s vlastivědným muzeem, muzeum V. Priessnitze v Jeseníku, rozhledna Zlatý chlum, jeskyně na Špičáku a na Pomezí, mechová jezírka na Rejvízu, přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé stráně, atd. V nedaleké vesničce Česká Ves můžete navštívit Adrenalin Park, kde můžete navštívit lanové centrum, horolezeckou stěnu, obří lanovku, můžete se projet na čtyřkolkách nebo na koních... další zajímavosti: Venušiny misky u Červené Vody, rozhledna na Borůvkové hoře, Praděd, Šerák, hrad Kolštejn v Branné, Naučná stezka Bílá Opava, Naučná stezka Vincence Priessnitze, Zlatorudné mlýny na Olešnici, Vřesová studánka, minigolf, golf, horské minikáry na Ramzové, letní bobová dráha na Petříkově, golf v Lipové a projížďky na koních.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete