Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány NOWY - Frymburk

Frymburk

Nový aparmtmánový komplex nabízí ubytování v samostatných čtyřech domech se zahradou, terasou a garážovým stáním. Každý dům je zařízen pro 8 osob, má čtyři ložnice po dvou lůžkách, skvěle vybavenou kuchyň myčka, pračka, sušička, elektrický sporák, dvě koupelny s WC a samozřejmě rozlehlou terasu předurčenou k příjemnému podvečernímu posezení. Obývák je vybaven obývací stěnou, k televizoru je připo…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Frymburk 300, Frymburk
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Frymburk

Fotogalerie k článku

Nový aparmtmánový komplex nabízí ubytování v samostatných čtyřech domech se zahradou, terasou a garážovým stáním. Každý dům je zařízen pro 8 osob, má čtyři ložnice po dvou lůžkách, skvěle vybavenou kuchyň myčka, pračka, sušička, elektrický sporák, dvě koupelny s WC a samozřejmě rozlehlou terasu předurčenou k příjemnému podvečernímu posezení. Obývák je vybaven obývací stěnou, k televizoru je připojené DVD a a satelit. U každého domu je zastřešené garážové stání, zamykatelná místnost pro uložení kol nebo jiného vybavení. Každý dům má oplocenou samostatnou zahradu. Vytápění každého domu je zajištěno tepelným čerpadlem.

Možnosti stravování

Vlastní, popřípadě po domluvě lze zajistit stravování v místní restauraci na náměstí 10 minut chůze.

Popis okolí

Vzdálenost cca 200 m od Lipenské nádrže. Okolí Vám poskytuje nepřeberné množství aktivit jak v létě cykloturistika, pěší turistika, koupání, tennis, rybaření, windsufing, atd., tak v zimě běžecké a sjezdové lyžování, bruslení, návštěvy turisticky zajímavých míst. V docházkové vzdálenosti se nachází centrum města Frymburk s restauracemi a obchody.

Tipy na výlet po okolí

Zajímavá místa: Český Krumlov, České Budějovice, Klášter Zlatá Koruna, hrad Rožmberk, Vyšší Brod, Vítkův Kámen...

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete