Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Pintovka - Tábor

Tábor

Apartmány a restaurace Pintovka se nacházejí v klidném lesoparku nad řekou Lužnicí, nedaleko historického centra města Tábor - příjemnou procházkou 15 minut. Zastávka MHD je přímo před restaurací. Apartmány možno využít i jako jedno či dvoulůžkové hotelové pokoje.Apartmány mají plně vybavenou kuchyňku, televizor, volné WiFi připojení v celém objektu, bezplatné parkování na soukromém parkovišti. K…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nad Záhybem 248, Tábor
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Tábor
Obec
Tábor

Fotogalerie k článku

Apartmány a restaurace Pintovka se nacházejí v klidném lesoparku nad řekou Lužnicí, nedaleko historického centra města Tábor - příjemnou procházkou 15 minut. Zastávka MHD je přímo před restaurací. Apartmány možno využít i jako jedno či dvoulůžkové hotelové pokoje.

Apartmány mají plně vybavenou kuchyňku, televizor, volné WiFi připojení v celém objektu, bezplatné parkování na soukromém parkovišti. K dispozici je dětské hřiště, úschovna kol, možnost grilování na uzavřené zahradě, příjemné posezení na terase restaurace.

Možnosti stravování

Stravování je možné přímo v objektu v restauraci s celodenním provozem.

Popis okolí

Poloha apartmánů vybízí nejen k romantické procházce do centra města, ale i k cyklovýletům podél řeky Lužnice. Rodiny s dětmi ocení blízkost ZOO Větrovy

Tipy na výlet po okolí

Ať už pěšky, autem, na kole, či po vodě, stále je kam vyrážet a co obdivovat. Historické centrum města je vzdálené cca 10 min. pěší chůze, směrem k Bechyni řeka Lužnice se Stádleckým mostem, první elektrifikovaná železniční trať. Na sever krásná krajina plná tajemných kamenů a romantických rybníků a na východě Chýnovská jeskyně a pozůstatky štol z dob, kdy se zde dolovalo stříbro.

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete